چرا شب که میشه انگار کل فکرای منفی میاد سمتم اون شخص میاد تو ذهنم
یه حس دلتنگی خفن میکنه(:
چقد حالم بد میشه☺
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
عاقا پریود میشدم بعد وقتی قربون صدقم میرف ی چیزایی میگف تا ی ساعت میخندیدم🤣🤣🤣ای خیلی سختمه من دار ...
کات
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
🫠💔ب من چ؟؟چرا با من کات میکنی😭اصن از اون اولم گفتم تو داری بم خیانت میکنییی
بهار منی
نپرس ک الا ب خودزنی میوفتم🙂😂دانشجو بود کلاس فولادش و جا مونده بود خیلی درسش براش مهم بودچون شب تا ...
میذونی حرصم میگیره من حالا که فک میکنم تو رابطه ام اونی بودم که بیشتر علاقه مند بود
قضیه داشت جدی میشد
قول داد بمونه ولی کنار کشید راهمون سخت بود ولی اون از اولم میدونست بزور اومد تو زندگیمم درگیرم کرد راحتم رفت میدونم یه روز برمیگرده دیگ برامم مهم نیست چون چیزیو تغییر نمیده ولی خب اون روز دیگهیچوقت قبولش نمیکنم