2789
عنوان

چرا آخه🖤🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست
منم مامان بچه هاش بودم 😂😑الان فکر میکنم به خودم چندشم میشه

عاقا پریود میشدم بعد وقتی قربون صدقم میرف ی چیزایی میگف تا ی ساعت میخندیدم🤣🤣🤣

ای خیلی سختمه من دارم نمیتونم دیگه🫠

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

عاقا پریود میشدم بعد وقتی قربون صدقم میرف ی چیزایی میگف تا ی ساعت میخندیدم🤣🤣🤣ای خیلی سختمه من دار ...

کات

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عاقا پریود میشدم بعد وقتی قربون صدقم میرف ی چیزایی میگف تا ی ساعت میخندیدم🤣🤣🤣ای خیلی سختمه من دار ...

😑😐به در نگاه میکنم دریچه اه میکشد  یادم نیار خاهر حماقت  ادم نمیشناسه ولی جدی شانسیه ها چطور بعدا یا یکی اشنا میشی نمیدونی چی میشه ممکنه ازدواج کنی ممکنه نکنی 

🫠💔ب من چ؟؟چرا با من کات میکنی😭اصن از اون اولم گفتم تو داری بم خیانت میکنییی

بهار منی

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

😑😐به در نگاه میکنم دریچه اه میکشد یادم نیار خاهر حماقت ادم نمیشناسه ولی جدی شانسیه ها چطور بعدا ...

ببین بخاطر من گریه میکرد🥺خو من خرم بنظرت؟😂خاک هفت خرابه تو سرم

بابا لیاقتمون نداشتننن وایسا ی موردای خیلی خوبی گیر میان بعدش چیزی ک زیاده پسر مردم💃💃💃

چجوری کات کردی 😕😯

نپرس ک الا ب خودزنی میوفتم🙂😂

دانشجو بود کلاس فولادش و جا مونده بود خیلی درسش براش مهم بود

چون شب تا صبح منتظر بود من بیام بگم حالم چطوره😐💔

عاقا یه خودزنیمون نشه؟😂🤣

ولی خب گذشت دیگه

حتما خدا برنامه های بهتری برامون داره

نپرس ک الا ب خودزنی میوفتم🙂😂دانشجو بود کلاس فولادش و جا مونده بود خیلی درسش براش مهم بودچون شب تا ...

میذونی حرصم میگیره من حالا که فک میکنم تو رابطه ام اونی بودم که بیشتر علاقه مند بود 

قضیه داشت جدی میشد 

قول داد بمونه ولی کنار کشید راهمون سخت بود ولی اون از اولم میدونست بزور اومد تو زندگیمم درگیرم کرد راحتم رفت میدونم یه روز برمیگرده دیگ برامم مهم نیست چون چیزیو تغییر نمیده ولی خب اون روز دیگ‌هیچوقت قبولش نمیکنم 

میذونی حرصم میگیره من حالا که فک میکنم تو رابطه ام اونی بودم که بیشتر علاقه مند بود قضیه داشت جدی می ...

ما دخترا خیلی ارزشمون بیشتر از این حرفاس قشنگم🫂

خودتو ناراحت نکن

بهترش برات میاد❤️

میدیتشن کن آروم شی😍

ما دخترا خیلی ارزشمون بیشتر از این حرفاس قشنگم🫂خودتو ناراحت نکنبهترش برات میاد❤️میدیتشن کن آروم شی� ...

میدونم از دست خودم ناراحتم که انقد براش ارزش قائل بودم میگذرع همچی درس میشه اینم شد یه تجربه خب 😂😊 

میدونم از دست خودم ناراحتم که انقد براش ارزش قائل بودم میگذرع همچی درس میشه اینم شد یه تجربه خب 😂😊

دقیقا

عاقا مجید شوهرم تو فیلم ازسرنوشت میگفت اگه از تجربه ها درس نگیری اون درس و حادثه بهت میده

اینم شد یه تجربه ک بیشتر به خودت اهمیت بدی و قدر خودتو بدونی