2777
2789

منم خیانت دیدم. میخواید تعریف کنم؟

و در نهایت توضیحات همسرمم بگم 

و صحبت‌های دو تا مشاور؟

ببینید اصلا عقلانی هست؟ من هم دلم میخواد قبول کنم و تلاش کنم برا رابطمون

هم حالم اوکی نمیشه و یه صدایی از درونم داره میگه تو یه احمقی...

ببین به عذاب و اینا نیست که الان مثلا ازدواجایه قدیم پدرمادرایه ماها واقعا هربلایی سرشون میومد میمون ...

ولی همون پدرومادرها که با تحمل هر بدبختی یک فرد سراسر نیاز بودند وتمام مشکلات روحیشون منجر به تحویل نسل مزخرف الان شده

نسلی پراز مشکلات روحی وریشه ای

علت اکثر هیانتها شخصیتهای دارای اختلال مثل نارسیسم ،ومهرطلب و... هستش

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بچه دارم الانم باردارم دیروز همسرم ناهار نیومد رفته بود گلفروشی گل گرفته بود غذا گرفته بود رفته خونه طرف من رسیداشو ۷ صب رفتم از ماشینش پیدا قبلا خیانت میکرد الان باز مچشو گرفتم میخوام سقط کنم فکر میکردم خبرش درست شده نگو توبه گرگ مرگه

ولی همون پدرومادرها که با تحمل هر بدبختی یک فرد سراسر نیاز بودند وتمام مشکلات روحیشون منجر به تحویل ...

صددرصد دراون شکی نیست منطور من به حرف ایشون بود که میگفتن من هرکاری کردم اما خیانت دیدم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اخه بزرگان صدر اسلام دقیقا همین کارو میکردنیعنی خانمهاشون دلشکسته ویا اذیت نمیشدن؟

اونو نمیدونم ولی خوب اونام  توجیهات خودشونو دارن

بحث من الان چیز دیگه ایه 

اون باز بحث صیغه و‌چند همسری رو‌وسط میاره که‌خوب من خودمم قبول نداذم 

ومذهبی هایی هم که منظور منه هیچکدوم اهل صیغه و‌چند همسری نیستن 

خودتون میدونین منظور من چیه  

من خیلی اطرافم‌نمبینم‌که‌مردایی  که مقید هستن(نمیگم پیامبرن)اهل نماز و روزه و حلال حرام و محرم ونامحرمن اهل خیانت نیستن 

ولی چندموردی هم که دیدم و شنیدم  خیانتشون رو همشون بدون استثنا خیلی از این فضاهادورن و حرام و حلالی سرشون نمیشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ما ده ساله ازدواج کردیم. 

مشکلات خب طبیعتا تا حدودی داشتیم؛ اما اونقدر نه که بخواد رابطمون رو کن فیکون کنه و بنظرم تو همه روابط مشکلات هست و دلیلی نمیشه برای خیانت. 

سه سال پیش خواهرشوهرم سرطان گرفت و دروان بیماری خیلی سختی داشت. دمای مردنش تو گوشی همسرم دیدم که انگار سر و گوشش داره میجنبه و اپ های غیرمعمول نصب کرده. که فهمیدم و گفت که کنجکاوی بود و تبلیغش دیدم. 

گذشت بعد فوت خواهرشوهرم. با یکی رفت تو ارتباط چتی و یه بار هم رفته بود دیده بودش. حدودا یه هفته نگذشته بود که من فهمیدم و رابطشون هنوز صمیمی نبود. در حد لاس زدن.

من رفتم و همسرم برم گردوند و گریه و زاری که غلط کردم و چون تا حالا رابطه نداشتم خواستم تجربش کنم. 

الان دو ساله میگذره. و تو این دو سال من همیشه ردپایی دیدم از خانمها. 

تا این که دوباره چند ماه پیش مادر همسرم به همون وضعیت دخترش افتاد و بخاطر سرطان با یه وضع وخیمی فوت کرد. 

من چون تجربه خوبی از عذاداری همسرم نداشتم مدام تو استرس بودم که بلاخره هم اتفاق افتاد مجددا.

دیگه اینجآ همسرم گفت که من خودم کلا فهمیده بودم که ایت حالتم غیرطبیعیه و من هر وقت تنش زیاد میشه ناخوداگاه میرم تو یه رابطه ای ولی یه هفته نگذشته تنشه که خوابید و فکرم اروم شد حالم بهم میخوره از این قضیه و کات. 

حالا اینی که رابطه هاش سطحیه رو که مطمئنم. ولی خب این وسط من خیییلی خرد شدم. 

رفتیم پیش دو تا مشاور و هر دو علائم افسردگی تشخیص دادن و فشار عصبی و مشاوری که حضوری رفتیم هم گفت که همسرت موقع مشکل ناخوداگاه داره به یه حرکت اجتنابی دست میزنه. حالا یا ارتباط یا وسواس(که وسواسم داره)

و گفت سعی میکنیم درستش کنیم و گفت که برخلاف موارد دیگه ی خیانت که ما زوج درمانی انجام میدیم در رابطه با شما نیاز نیست و شما، رابطتون در کل هیچ مشکلی نداشته و نداره و درمان ما میشه فردی. افسردگی فعلی شما بخاطر خیانت باید جدا درمان بشه و این رفتار همسرتون هم جدا. 

پی نوشت اینکه بچه ها ما رابطمون واقعا عالی بود. هیچ کدوم از اون زن ها بخدا به انگشت کوچیکه من هم نبودن. من تعریف نمیخوام از خودم بکنم ولی همه اخلاق و زیباییم رو مثال میزنن و از زرنگیم میگن. 

اونو نمیدونم ولی خوب اونام توجیهات خودشونو دارنبحث من الان چیز دیگه ایه اون باز بحث صیغه و‌چند همسر ...

من متوجهم منظور شمارو

همیشه برام سواله 

اونها حتی با عقدوصیغه باعث رنجش قلب خانمهاشون بودن واین مغایر اخلاقیاتشونه

برام سواله🙃🙃

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...