2777
2789

شوهرم پیام  به یه زن میداد اون زنک هم براش نوشته بود عاشقونه دوستت دارم داداش جون

ته پیامهاشون یه داداش و آبجی میذاشتن که وجدان نداشتشون رو گول بزنن🤕🤕😠😠😠

امیدوارم لال از دنیا بره هر کی دل مردهای زن دار رو میبره

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
نواین سایت زیاد تو تاپیکای خیانت رفتم و همه جاگفتم.فک کنم همه منو بشناسن دیگه...شوهرم بادوس دختر ساب ...

14 سال 😐 چقد حرفه ای بوده ک متوجه نشدی عزیزم مشکل بعضی از ما زن ها سادگی و اعتماد بیش از حده 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرصت دادم ...ولی بیشتر ازش متنفرشدم.فکر اینکه بااون زن درچه حالی بودن و...هرروز داغونم کرده 

باید بری پیش روانشناس شناخت درمانی بشی باورهاتو درست کنه وگرنه زجرکش میشی شوهرتم باید برا تنوع طلبی و عدم تعهد ببری روانشناس درمان کنه برین مشاوره بعد با آرامش ادامه بدین حالا که فرصت دادی نذار زندگیتون جهنم شه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
به شوهره زنه نگفتی؟؟

نه مهم نبود دیگه برام.مهم خودمم که نابودم.مهم عشقم بود که یه دفعه پودر شد رفت

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
باید بری پیش روانشناس شناخت درمانی بشی باورهاتو درست کنه وگرنه زجرکش میشی شوهرتم باید برا تنوع طلبی ...

بنطرت فایده داره؟

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
نه مهم نبود دیگه برام.مهم خودمم که نابودم.مهم عشقم بود که یه دفعه پودر شد رفت

درسته که شما  نابووود شدی ولی اون زنه خراب هم باید نابووود شه 

واقعااا باید درس عبرت بگیره چرا کوتاه اومدی؟؟ چرااا؟؟؟ زندگیتووو خراب کرده باید زندگیش خراب شه زنیکه بی وجدااااان

الان دیگه باهم نیستن؟ بعد 14 سال دل کندن سخته

نه از ترس آبروشون بریدن

درسته که شما  نابووود شدی ولی اون زنه خراب هم باید نابووود شه  واقعااا باید درس عبرت بگیر ...

بنطرم شوهر من نباید چراغ سبز نشون میداد!اون زن از نظر من مقصر اصلی نیست..