2777
2789

اینم با اون دختره چن سال رابط داشته..  بابای دختر نمیزاره با هم باشن دیگه دختره میره خودشو درست میکنه ازدواج میکنه نمیدونم چرا دوباره به این پیام میده با وجود و شوهرو یه پسر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها شمایی که از شوهرتون خیانت دیدین واکنش خانواده های شوهراتون چی بوده؟من که واسه خودمو گفتم اگر ...

هه به مامان بیشعورش گفتم خیانت اولشو....ینی عکساشو با اون زنیکه نشونش دادم

برگشته بهم میگه همون که شب میاد پیشت خیلیم خوبه😤.....وای که انقد سوختم مگه من دورازجون هممون اونجوریم کع فقط به شبش کار داشته باشم.

خیانت دومشم نگفتم دیگه😬

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
نواین سایت زیاد تو تاپیکای خیانت رفتم و همه جاگفتم.فک کنم همه منو بشناسن دیگه...شوهرم بادوس دختر ساب ...

بعد شوهر اون دختره این رابطه رو فهمید؟با دختره چکار کردن؟الان زندانه؟

پدر و مادرت میدونن؟ مهرتو نمیتونی بگیری ازش

نه نمیدوننن

بیکاره خاک برسر مهرمو نمیتونه بده که...‌

بعدم دخترم کوچیکه ۳سالشه همش میگم یهو یادش میدن که از من متنفرشه😭😭

البته به خودشم گفتم این سری اگه چیزی ازت ببینم فقط طلاق میگیرم.ولی

خودمم خیلی کنجکاوی نمیکنم دیگه.اونم که گوشیش همیشه قفله.

نمیدونم واقعا انقد خسته ام که گاهی اوقات کفرمیگم...

میگم خدایا یکی ده سال بچه میخاد بهش نمیدی اون وقت به من؟؟؟؟؟؟

ای بابا من فکر میکردم این تاپیک خیلی جواب نده.چقدر زیاد شده.یعنی هیچ درمونی نداره؟؟؟؟بدبختی اینجاس که اگر مردی یه بار اینکارو بکنه ۱۰۰ درصد دوباره تکرار میکنه چون هم راشو یاد گرفته هم زیر دندونش مزه کرده

خدای من.چقدر زیاد شده.خدایا خودت به فریاد برس

اره 

بیشترشم بخاطره فضای مجازیه 

حالا شوهرمن اصلا پول دارنیست 

الانم که ۳ساله بیکاره ولی خیلی خوشگلو خوشتیپ و خونگرمه....خیلی زبون میریزه البته برای من نه ها برای دخترای دیگه😭😭

دختریم که باهاش دوس شده بود خیلی پولداربود.قیافشم بد نبود.به دختره گفتم اخه احمق بخاطره چی چیه این باهاش دوس شدی.....

منم خیانت دیده ام

اصلا نمیدونم چرا اینکارو باهام کرد عاشق هم بودیم بعد چهارسال دوا درمون و آی وی اف خدا خواست و باردار شدم از خوشحالی انگار دنیا مال اون شده بود

پنج ماهه باردار بودم که به خاطر کاری رفت تهران و این آغاز بازی کثیف شد 

وقتی برگشت میگفت از طریق دوستم با پسری صاحب شرکت آشنا شدم و قول داده باهاش سرمایه گذاری کنن و ...

کم کم بین صحبتهاش از خواهر پسره هم میگفت که با برادرشه و بسیار پولدارن و اهل تبریز

مدتی گذشت همسرم گوشی گران میخرید برا خونه در حال ساختمون راحت خرج میکرد و بی پولی نداشتیم لب تر میکرد براش میفرستادن

یکریز با پسره در ارتباط بود همش الو سعید

کم کم مشکوک شدم دوتا پسر مگر چقدر میتونن با هم حرف داشته باشن

دائم در حال صحبت با تلفن

یکی دو بارم تبریز رفت برمیگشت با کلی سوغاتی

تو گوشیش قسمت تل گ رام که با سعید حرف زده عکس یک دختره حدود سی و هشت ساله دیدم با قیافه زشت که یک درصدم شک نکردم و فقط پرسیدم این کیه گفت خواهر سعید گفتم تو گوشی تو چ میکنه گفت برا هم عکس خانوادگی میفرستیم

عکس خودمم براش فرستاده بود

بعدش مشکوک شدم بیشتر بیشتر چتاشون پاک میکرد پیامای که میخوند در جا حذف میکرد

پیج خوشمزه من @angel__dessert
ای بابا من فکر میکردم این تاپیک خیلی جواب نده.چقدر زیاد شده.یعنی هیچ درمونی نداره؟؟؟؟بدبختی اینجاس ک ...

اره تازه اکثرا برای اولی پشیمون میشن و عذرخواهی میکنن ولی برای دومی و بعدی هاااا گستاخ میشن 

عین شوهرمن

هه به مامان بیشعورش گفتم خیانت اولشو....ینی عکساشو با اون زنیکه نشونش دادم برگشته بهم میگه همون که ...

باز اگر واسه شما اس ام اسو عکس بوده واسه من بدتر ازین حرفا بوده.هر وقت که میبینمش اون صحنه ای میاد توو زهنم که با اون ......یه جا میخوابیده.این فکر منو میکشه.حتی نمیتونم با بچه های طفلکم درست رفتار کنم😭😭😭😭