2777
2789
اتفاقا کسی که کچل شده یعنی خیلی وقته ریزش داشته ب احتمال زیاد پیاز موش از بین رفته و فقط کاشت روش جو ...

نه کسانی که کچل میشن پیاز موشون پا برجاست فقط توانایی رشد نداره دیگه و به خواب میره ماینوکسیدیل با تحریک فولیکول و گشاد کردن اون خون رسانی رو چند برابر میکنه به همین دلیل فرایند رشد مو دوباره آغاز میشه.

من یه نکته ای بگم خدمت شما.ماینوکسیدیل جلوی ریز مو رو نمیگیره فقط موهایی که ریزش کردن و دیگه رشد نکردن باعث میشه دوباره رشد کنن و 

حالا کسی که موهاش کم پشته زمانی که از این دارو میزنه روی سرش این دارو به اون موهایی که ریزش نکردن هم میخوره و یه جورایی اون موها هم به ماینوکسیدیل عادت میکنن و یه زمانی اگر مصرف قطع بشه حالا به هر دلیلی ممکنه آلرژی ممکنه شرکت تحریم بشه تولید نکنه یا هرچی و شخص ممکنه با قطع ماینوکسیدیل اون موهایی که ریزش نمیکردنم بریزن به دلیل اینکه ماینوکسیدیل فولیکولشونو تحریک کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کسانی که کچل میشن پیاز موشون پا برجاست فقط توانایی رشد نداره دیگه و به خواب میره ماینوکسیدیل با ت ...

اطلاعات غلط ندین.با قطع ماینوکسیدیل موهایی که به واسطه ماینو دراومدن می ریزن و خب اگه از قبل هم ریزش داشته باشی که روند خودش و طی میکنه ربطی به ماینو نداره.

اطلاعات غلط ندین.با قطع ماینوکسیدیل موهایی که به واسطه ماینو دراومدن می ریزن و خب اگه از قبل هم ریزش ...

بنده تجربه مصرف این دارو را نداشتم و فقط از تجربه اطرافیان دارم میگم.

اما در کل چیزی که روی من جوابه مثبت بده قرار نیست برای بقیه هم همین گونه باشد بلفرض مثال میگم مثلا من به کره بادام زمینی حساسیت ندارم و حتی توی اطرافیانم تا به حال ندیدم کسی را که به کره بادام زمینی حساسیت داشته باشد اما این قطعیت بر این نیست که دیگر کسی وجود ندارد که به این کره حساسیت داشته باشد.بی شک خیلیا هستن که به این کره حساسیت دارند پس از جانب علمی این کره جزئ از دسته موادی قرار میگیرد که احتمال حساسیت داشتن یا پیدا کردن نسبت بهش وجود داره.

در مورد داروی ماینوکسیدیل که قبلا دوستم مصرف کرده بود و بعضی جاها راجبش دیده بودم اطلاعاتی به دست آوردم که برام جالب بود و راجبش بیشتر خوندم و چیزی که متوجه شدم این بود که پس از قطع مصرف این دارو احتمال اینکه موهایی هم که قبلا داشتیم ریزش کنن یا نازک بشن هست چون با استفاده از داروی ماینوکسیدیل موهای سالم ما هم در معرض این دارو و در نتیجه تحت تاثیرش قرار میگیرند.

حالا ممکنه این مسئله روی یکی اثر نکنه و روی دیگری اثر کنه که اینم بیشتر به ژنتیک و شرایط بدنی شخص بستگی داره اما این مسئله که گفتم چیزی هست که از لحاظ علمی اثبات شده و بنده اطلاعات غلط ندادم یا حق