بنده تجربه مصرف این دارو را نداشتم و فقط از تجربه اطرافیان دارم میگم.
اما در کل چیزی که روی من جوابه مثبت بده قرار نیست برای بقیه هم همین گونه باشد بلفرض مثال میگم مثلا من به کره بادام زمینی حساسیت ندارم و حتی توی اطرافیانم تا به حال ندیدم کسی را که به کره بادام زمینی حساسیت داشته باشد اما این قطعیت بر این نیست که دیگر کسی وجود ندارد که به این کره حساسیت داشته باشد.بی شک خیلیا هستن که به این کره حساسیت دارند پس از جانب علمی این کره جزئ از دسته موادی قرار میگیرد که احتمال حساسیت داشتن یا پیدا کردن نسبت بهش وجود داره.
در مورد داروی ماینوکسیدیل که قبلا دوستم مصرف کرده بود و بعضی جاها راجبش دیده بودم اطلاعاتی به دست آوردم که برام جالب بود و راجبش بیشتر خوندم و چیزی که متوجه شدم این بود که پس از قطع مصرف این دارو احتمال اینکه موهایی هم که قبلا داشتیم ریزش کنن یا نازک بشن هست چون با استفاده از داروی ماینوکسیدیل موهای سالم ما هم در معرض این دارو و در نتیجه تحت تاثیرش قرار میگیرند.
حالا ممکنه این مسئله روی یکی اثر نکنه و روی دیگری اثر کنه که اینم بیشتر به ژنتیک و شرایط بدنی شخص بستگی داره اما این مسئله که گفتم چیزی هست که از لحاظ علمی اثبات شده و بنده اطلاعات غلط ندادم یا حق