2777
2789
عنوان

دختر بور

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 101 پست
یعنی میگه تبریزی ها بور مصنوعی هستن ؟ 😕 من و طرف پدریم همه بور هستیم خیلی بور داریم اطرافمون

رل من میگه

خودم تبریزی ام..

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

مطمئن باش پشیمون میشهاکثر کسایی که دیدم ظاهر معیارشون بوده بعد ازدواج متاسفانه... ادامشو خودتون میدو ...

محاله شخصی با این ویژگی ها یعنی یک آقای مودب قد بلند خوشتیپ ، با موجودی بانکی بالا و درآمد ماهانه بین 100 تا 200 میلیون تومن به خواهرزادش بگه تو برو واسم تو نی نی سایت دختر بور پیدا کنه خخخخخ معمولا چنین شخصیتی اصلا سمت خانوم ها نمیره اگر بره هم معیارش بور بودن نمیشه معیارش همون ویژگی های خودش میشه یعنی شخصی که کار و شغل درست حسابی داشته باشه مثلا در همون حدودا پول دربیاره یا از خانواده ی پولدار و خوبی باشه و ...این حرکت چیپ بیشتر میخوره از سمت یه معتاد باشه

🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بلوند دوست دارم برای دخترا موی روشن قشنگه به نظرم تا جایی که من میدونم، سمت شهرای ترک مثل تبریز ...

اتفاقا برعکسه 

ی پوست روشن با موهای مشکیه مشکی محشررررره 

من مورد اینطوری دیدم ماه بود

یعنی میگه تبریزی ها بور مصنوعی هستن ؟ 😕 من و طرف پدریم همه بور هستیم خیلی بور داریم اطرافمون

والا ترکها پوست سفید دارن و چشم ابرو مشکی و موها هم اکثرا مشکی ، ژنتیک شما مخلوطی هست

🍁

چ عجیب ک اینجا دنبالشیچ عجیب تر ک دوجا شاغل و نتونسته پیدا کنهو اینکه دراخر این جور افراد ک میگن الا ...

عزیزم یه جا شاغله شرکت برای خودشه تهران و اصفهان دفتر فروش داره😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
محاله شخصی با این ویژگی ها یعنی یک آقای مودب قد بلند خوشتیپ ، با موجودی بانکی بالا و درآمد ماهانه بی ...

وای اره دقیقااااا

خیلی دور از عقل و منطقه .

و اگرم واقعی باشه طرف از روی هوس و ظاهر بینی داره میگه و بعد ازدواج قطعا میفهمه چه بلایی سرش اومده

پیرینسس🎀🤍