بچه ها من یک دایی دارم قدش بلنده 187 قیافه اش هم خوبه اخلاقش خوبه. تحصیلاتش ارشد مهندسی هست و کارش آزاده. درآمدش هم خوبه این طور که میگه بین 100 تا 200 هست. پاش رو کرده توی یک کفش که فقط دختر بور میخام.اخلاق طرف هم مهمه براش. اصفهان و تهران شرکتش دفتر داره به نظرتون این جا میشه دختر بور پیدا کرد براش؟ اطراف ما اصلا بوررنیستن
مطمئن باش پشیمون میشهاکثر کسایی که دیدم ظاهر معیارشون بوده بعد ازدواج متاسفانه... ادامشو خودتون میدو ...
محاله شخصی با این ویژگی ها یعنی یک آقای مودب قد بلند خوشتیپ ، با موجودی بانکی بالا و درآمد ماهانه بین 100 تا 200 میلیون تومن به خواهرزادش بگه تو برو واسم تو نی نی سایت دختر بور پیدا کنه خخخخخ معمولا چنین شخصیتی اصلا سمت خانوم ها نمیره اگر بره هم معیارش بور بودن نمیشه معیارش همون ویژگی های خودش میشه یعنی شخصی که کار و شغل درست حسابی داشته باشه مثلا در همون حدودا پول دربیاره یا از خانواده ی پولدار و خوبی باشه و ...این حرکت چیپ بیشتر میخوره از سمت یه معتاد باشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.