2821
2789
عنوان

دختر بور

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 101 پست
یعنی میگه تبریزی ها بور مصنوعی هستن ؟ 😕 من و طرف پدریم همه بور هستیم خیلی بور داریم اطرافمون

رل من میگه

خودم تبریزی ام..

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

مطمئن باش پشیمون میشهاکثر کسایی که دیدم ظاهر معیارشون بوده بعد ازدواج متاسفانه... ادامشو خودتون میدو ...

محاله شخصی با این ویژگی ها یعنی یک آقای مودب قد بلند خوشتیپ ، با موجودی بانکی بالا و درآمد ماهانه بین 100 تا 200 میلیون تومن به خواهرزادش بگه تو برو واسم تو نی نی سایت دختر بور پیدا کنه خخخخخ معمولا چنین شخصیتی اصلا سمت خانوم ها نمیره اگر بره هم معیارش بور بودن نمیشه معیارش همون ویژگی های خودش میشه یعنی شخصی که کار و شغل درست حسابی داشته باشه مثلا در همون حدودا پول دربیاره یا از خانواده ی پولدار و خوبی باشه و ...این حرکت چیپ بیشتر میخوره از سمت یه معتاد باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بلوند دوست دارم برای دخترا موی روشن قشنگه به نظرم تا جایی که من میدونم، سمت شهرای ترک مثل تبریز ...

اتفاقا برعکسه 

ی پوست روشن با موهای مشکیه مشکی محشررررره 

من مورد اینطوری دیدم ماه بود

مزاج نازكم حرف پريشان بر نمي تابد..🤍

یعنی میگه تبریزی ها بور مصنوعی هستن ؟ 😕 من و طرف پدریم همه بور هستیم خیلی بور داریم اطرافمون

والا ترکها پوست سفید دارن و چشم ابرو مشکی و موها هم اکثرا مشکی ، ژنتیک شما مخلوطی هست

چ عجیب ک اینجا دنبالشیچ عجیب تر ک دوجا شاغل و نتونسته پیدا کنهو اینکه دراخر این جور افراد ک میگن الا ...

عزیزم یه جا شاغله شرکت برای خودشه تهران و اصفهان دفتر فروش داره😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
محاله شخصی با این ویژگی ها یعنی یک آقای مودب قد بلند خوشتیپ ، با موجودی بانکی بالا و درآمد ماهانه بی ...

وای اره دقیقااااا

خیلی دور از عقل و منطقه .

و اگرم واقعی باشه طرف از روی هوس و ظاهر بینی داره میگه و بعد ازدواج قطعا میفهمه چه بلایی سرش اومده

پیرینسس🎀🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز