2777
2789
عنوان

روانشناسم بم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 29 پست
چه اشکالی داره دارو مصرف کنی ؟منم الان دارم مصرف میکنم اینم مثل خیلی بیماری های دیگه شما سرما بخوری ...

دقیقا 

درسته 

اخه من فقط ۲۳سالمه میترسم معتاد قرصا بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درسته اخه من فقط ۲۳سالمه میترسم معتاد قرصا بشم

نه عزیزم معتاد نمیشی این یه دوره درمانیه اینجوری نیست که بگی معتادش میشی و همیشه مجبوری دارو مصرف کنی وقتی حالت خ ب شد اونم قطع میشه به این حرفا هم توجه نکن که میگن سعی کن خودت حالتو خوب کنی من خودم چون این شرایطو داشتم میگم افسردگی از یه جایی به بعد فقط با دارو حل میشه درسته که خودتم باید به خودت کمک کنی ولی دارو هم مهمه چون از یه جایی به بعد دیگه دست خودت نیست

نه عزیزم معتاد نمیشی این یه دوره درمانیه اینجوری نیست که بگی معتادش میشی و همیشه مجبوری دارو مصرف کن ...

دقیقا

ببین من دوست دارم برم تو اجتماع دوس دارم با همه بگم بخندم یا کلی دوست داشته باشم ولی نمیتونم آداب معاشرتم خوب نیس روابط اجتماعیم خوب نیس 

شاید واقعا نیاز داری که اینطور تشخیص داده.. نگران نباش برو قرص هم بهت میده فقط برای حال خوب خودته وقتی درمان بشی تحت نظر پزشک به تدریج دوزشو پایین میاره و قطع میکنه که اعتیاد آور هم نباشه و مشکلی پیش نیاد 

فکر نکن هر می بره پیش روان پزشک دیوونه و روانیه. مورد میشناسم با همین روان پزشک و قرصا و دستگاه ها افسردگیش درمان شده و الان دیگه قرص نمیخوره دکتر براش به مرور زمان دوزشو کم کرد و در آخر قطع کرد

دقیقاببین من دوست دارم برم تو اجتماع دوس دارم با همه بگم بخندم یا کلی دوست داشته باشم ولی نمیتونم آد ...

از اول اینجوری بودین؟چون من آدم برونگرایی بودم ولی متاسفانه به خاطر یه اتفاقاتی این مدت همین حالتا بهم دست داده و بی انگیزه و بی حوصله شدم و حالت درونگرایی بهم دست داده منم بعد چند جلسه مشاوره رفتن رفتم پیش روانپزشک و هنوز تازه یک هفتس دارو مصرف میکنم ولی اصلا نگران این موضوع دارو نباش حتما به روانپزشک مراجعه کن

شاید واقعا نیاز داری که اینطور تشخیص داده.. نگران نباش برو قرص هم بهت میده فقط برای حال خوب خودته وق ...

واقعا؟

چقدر خوب 

آره میرم حتما 

ولی من حس میکنم افسردگیم ب اون شدتی که مشاوره میگفت نیست 

واقعا؟چقدر خوب آره میرم حتما ولی من حس میکنم افسردگیم ب اون شدتی که مشاوره میگفت نیست

آره طرف پشت کنکوری بود با همون افسردگی و قرصا و دستگاه ها درمان شد درس خوند پزشکی قبول شد

فکر میکنی افسردگیت کمتره اشکالی نداره وقتی رفتی پیش روان پزشک قشنگ براش توضیح بده اون خودش میدونه با چه دوزی برات دارو بنویسه