2777
2789
همین تو این ترخ پایین ازدواج و معیارهای عجیب فعلی، بازار خرافات و رمالی سکه ست

وقتی دختری براش خواستگار میاد خودش وخانواده اش خیلی مشتاقن بعد یهو غیب میشن از چی میتونه باشه؟  یا اینکه دختر هر پسری میاد خواستگاریش اصلا هیچ حسی پیدا نمی کنه کلا نسبت به پسرا اون حس علاقه اولیه رو پیدا نمی کنه از چی میتونه باشه؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پس چرا بعضی ها بدون این که موقعیت خاصی داشته باشن راحت براشون موقعیت ازدواج جور میشه و کلی خواستگار ...

خیلی دلایل مهم تر به جز این دلایل خرافاتی ،موقعیت خانواده دختر از لحاظ این که چند نفر میشناسنشون ،از چندنفر به این خانواده میخورن ،خود دختر تو مجالس  و محل های مناسب چقدر دیده میشه ،من به شخصه کسایی که دیدم خواستگار ندارن خانواده خیلی معاشرتی نداشتن یا خودشون خیلی تو اجتماع نبودن یا سطحشون بالاتر یا پایین تر  از خانواده هایی بوده که مراوده و نشست و برخواست داشتن ،کلا دلیل زیاد هست واس هر کسی متفاوت و از همه مهم تر به نظر من خواست خدا 

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙

جالبه كه همه دخترا تو سن كم ١٨ تا ٢٠ خواستگار دارن توجه نميكنند و رد ميكنند 

از اون به بعد تا ٢٥ تك و توك خواستگار هست در شان خودشون نميبينن و وقتي ٢٥ رو رد ميكنند ديگه خيلي كم ميشه خواستگار و نزديك ٣٠ كسي نمياد فكر ميكنند بختشون رو بستن

اره عزیزم میبندن مریض واسه یدیقشونه هرماهم میرن تمدیدش میکنن  همش از روی حسادته که یموقع فلانی ...

نمیدونم والا خیلی خنده داره هم چین چیزی 

خیلی دلایل مهم تر به جز این دلایل خرافاتی ،موقعیت خانواده دختر از لحاظ این که چند نفر میشناسنشون ،از ...

خواستگار زیاد دارن ولی یهو دلسرد میشن و اینکه خانواده دختر و خود دختر موقعیت مناسبی دارن.

وقتی دختری براش خواستگار میاد خودش وخانواده اش خیلی مشتاقن بعد یهو غیب میشن از چی میتونه باشه؟   ...

از قسمت.اینکه اون ادما تو تقدیر و سرنوشتش نیستن باید صبر کنه عزیزم

خدایا مرسی
آخه همه خواهر برادراش هم همین اتفاق براشون افتاده.  و نتونستن ازدواج کنن.

استارتر میشه بگی کدوم شهری؟

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘
خواستگار زیاد دارن ولی یهو دلسرد میشن و اینکه خانواده دختر و خود دختر موقعیت مناسبی دارن.

نمیدونم شاید وجود داشته باشه هم چین چیزی بستن بخت اما من اصلا بهش باور ندارم خدا بخواد هیییییچ احدی نمیتونه بخت کسی رو ببنده 

من به بخت بستن اعتقادی ندارم ولی برای ازدواج هر کس باید خیلی دعا کنه و از دیگران بخواهید براش دعا کنند خصوصا افراد بزرگسال! از پدر و مادر گرفته تا دیگر اقوام پیر! 

برای خودم اون سالی که ازدواج کردم تقریبا همه دعا می کردند چه در حضورم چه در غیابم. وقتی یه خوبی یا رفتار خوب از من می دیدند حتی با اشک دعا می کردند. خاله مادرم بنده خدا مریض هم بود ولی وقتی زندگی منو می دید با اشک دستاش را بلند می کرد که خدایا یکی که لایقت باشه برات بفرستم از تنهایی در بیایی. یا برای یک خانوم پیر دیگه از اقوام یک شال روز عید هدیه بردم نمی دونم چرا اینقدر از این توجه من خوشحال شد با اشک اون شال رو بوسید و برام دعا کرد که زودتر ازدواج کنم. من تیر ماه همون سال عروسی کردم ولی نه خاله مادرم بود و نه اون خانم   هر دوشون آسمانی شده بودند. اینم بگم سن من بالا بود و تقریبا کلا پرونده ازدواج برای خودم را بسته شده می دانستم. 

آخه همه خواهر برادراش هم همین اتفاق براشون افتاده.  و نتونستن ازدواج کنن.

چی بگم والا.ولی فقط میدونم که باید همه چیرو به خدا بسپاری.کسایی که دیر بختشون باز میشه عوضش یه بخت خوب نصیبشون میشه من خیلیا رو دیدم

خدایا مرسی