2777
2789
عنوان

به نظرتون زندگی بدون بچه چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 53 پست
خیلیا هستن مشکل در آمدی ندارن ، مشکل بچه دار شدن هم ندارن اما بازم ترجیح میدن هیچوقت بچه دار نشن🤷🏼 ...

دقیقا ماهم همینیم.بااینکه مطمعنم هم خودم مادرخوبی میشم هم شوهرم پدر عالی اما تصمیممون رو گرفتیم که نیاریم و از تصمیممو ن اصلا پشیمون نشدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂نه عزیزم بچه ک همیشه بچه نمیمونه😁ماهم ی زمانی بچه بودیم از آب و گل در میاد بالاخرهفکر کنم یک وقتا ...

درسته ولی همون ۱۲ سال تحصیلش دست و پای آدمو میبنده 😂مخصوصآ من ک خودم با بچه مدرسه ای فرقی ندارم  😭

لااقل روزایی ک آفم خواستم بخوابم

بچه رو نخوام راهی مدرسه کنم😭😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببین من وقتی ب این فکر میکنم ک مث الان دیگ هروقت دلم خواست نمیتونم راهی سفر بشم .چون با مدرسه بچه گی ...

اینا به کنار

دیگه با وجود بچه نمیتونی راحت خیلی از کارا رو کنی و خیلی تایم کمی میتونی با شوهرت خلوت کنی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

کسی که بچه نمی خواد زندگی بدون بچه قاعدتاً براش خوب و شیرینه ممکنه یوقتایی حسرت بخورن اما از انتخابش ...

آره سوالم همون یک وقتایی فکر کردن و حسرتشه

ممکنه ته دلشون بخواد 

اما عقلانی فکر کردن نه مثل کسایی که توی گذروندن شبشون موندن پای یک موجود زنده رو باز کردن ب زندگی!

نتیجش میشه همین افراد نیازمند و کودکان زخمت کش کار و...

که دارن تاوان جهالت پدر و مادرشون رو میدن

به هر حال کسی رو‌ نمیشه سرزنش کرد وقتی رشد تورم توی کشور ما روزانه ست...

در کل بچه مسئولیت داره 

عزیزم ببخشید خوبه الان یعنی پشیمون نشدی چرا بچه نیاوردی؟ برگردی عقب دوباره همین تصمیمو میگیری؟

خیلی  راضییم اصلا پشیمون نشدیم .برگردم عقب بازم همین تصمیمو میگیرم 

هر کسی میتونه تصمیم بگیر بچه بیاره یا نه ! 

اما از این قسمت به بعدش که میگن باید تامین کننده نیازهای هم باشه تا حدودی مخالفم ، چون بچه بیاد با خودش روزیش هم میاره 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عالی و راحت خسته کننده هم نیست کلاس درس دانشگاه پاساژگردی فیلم دیدن باشگاه مدیتیشن یوگا اموزش و… کلی ...

دقیقا موافقم

من کلی کارهنری  انجام میدم که باوجود بچه نمیشد انجام داد