2777
2789
چقدرزودعصبی میشید و جنس پسرو میکوبید این حرفا چیه میزنیدتوهین میکنید .استارتراین تاپیکو براهمین زده ...

جنس پسرو اصلا نمیکوبم

با کسی که اینجوری راجب دختر حرف میزنه باسد مثل خودش حرف زد تا متوجه ی زشتی حرفش بشه

واقعا هم زنی که توانمنده براش فرقی نداره بچش دختر بشه یا پسر

ولی زنی که همش جنس دختر یعنی جنسیت خودشو میکوبه بدون اوضاش خرابه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اوردن راحته همه دختر دارن ولی پسر اوردن سخته

سختیش توی چیه؟  میشه بفرمایید

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
۸۰ درصد نی نی سایت افرادیه که تو زندگی ضربه خوردن اومدن عقده هاشونو خالی کنن 👌🏻

متاسفانه بله.

اونم تو تاپیکهای اینچنینی دقیقا که پسرا دو رکوبن و بکم از عقده هاشون خالی شه.

هزاران بار تاپیک زدن که خدا کنه دختردارشم همه گفتن وای چه خوب چه گوگولی ولی امان از جایی که کسی لگه پسر میخوام همه میشن شمربن زالجوشن🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

متاسفانه بله.اونم تو تاپیکهای اینچنینی دقیقا که پسرا دو رکوبن و بکم از عقده هاشون خالی شه.هزاران بار ...

دقیقا 😂

همینیم دیگه هیشکی بلد نیس ب نظر کسی احترام بزاره اصرارمون به اینکه نظر خودمونو به بقیه تحمیل کنیم 

اگه دختر میخواست میشد امروزی؟؟؟

نه باز میشد از اونور بوم افتاده

اعتدال فکری چیه ؟ جامعه هم زنو میخاد هم مردو میخاد

اگه سلیقش اینه پسر بهتره چرا میاد اینجا میگه مثلا میخاد همه بفهمن پسر دوسته ؟ خب معلومه اختلاف نظر پیش میاد

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

این چه حرفیه؟ الان خاهره من توانمنده چون دختر داره؟ من ناتوانم چون پسر دارم؟ خندیدم😁

دختر و پسر فرقی نداره 

استارتر اینقد لحن حرف زدنش بده که دارم مثل خودش حرف میزنم تا بلکه بفهمه چقدر زشته 

شما اگه پسر داری طبیعیه که عاشق پسرت باشی ولی همینکه میگه اگه دخترم داشتم عاشقش بودم یعنی ذهنیت سالمی داری

ولی استارتری که خودش زنه و میاد تاپیک میزنه بچه ی پسر یه چیز دیگست و دختر داشتن کاری نداره پسر اوردن هنره باید همینجوری جوابشو داد شاید به خودش اومد حرفاشو تکرار نکرد جای دیگه

نه باز میشد از اونور بوم افتادهاعتدال فکری چیه ؟ جامعه هم زنو میخاد هم مردو میخاداگه سلیقش اینه پسر ...

خب بهتر نیست براش ارزوی پسر دار شدن کنیم و به نطرش احترام بزاریم ؟‌ شاید واقعا دوس داره پسر داشته باشه.چه اشکال داره؟ 

اگر دختر میخواست همه میگفتن عزیزم خدا کنه دختر شه.

اینهمه جبهه گیری برای پسر برای چیه؟؟؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب بهتر نیست براش ارزوی پسر دار شدن کنیم و به نطرش احترام بزاریم ؟‌ شاید واقعا دوس داره پسر داشته با ...

نیومد بگه من پسر دوس دارم که

گفت پسر داشتن یه چیز دیگست و دختر داشتن اسونه ! پسر اوردن هنره!

دفاع کردن نداره از کسی با این ادبیات