2777
2789
یعنی نرم؟

بستکی به حال بدت داره ولی اگه میتونی خوب شی نرو چون اونجاعم جواب کارت نیست و جواب درست شدن همه چی خودتی

من الانم گاها با فکر کردن بهش دچار پنیک میشم کیس دوقطبی بودم چندین بار خودکشی های خیلی افتضاح انجام دادم پشت سرهم دارو مصرف کردم که الان باعث شده نشکلات شدید معده دارم اما دراخر همه اینا خودم خودمو از اون منجلاب کشیدم بیرون اما این بحثایه انگیزیشی هم درست میست بعضی روزا بدتر از قبل میشه حالت یهو به هرجال تا تایم طولانی مدتی همراهته این لعنتی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
بعنوان کسی که تیمارستانم رفت بهت میگم که همینجا تمومش کن چون اصلا حال نمیده😂💔

ایشالا اون دنیا تموم میشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا اون دنیا تموم میشه

نمیدونم چی بگم واقعا فقط میخام بدونی همه اینا میگزره شاید مسخره و کلیشه ای باشه این حرف ولی یجوری میگزره که خودتم تعجب میکنی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
بستکی به حال بدت داره ولی اگه میتونی خوب شی نرو چون اونجاعم جواب کارت نیست و جواب درست شدن همه چی خو ...

خو منم مشکلم شبیه توعه یچی تو مایه های شخصیت مرزی و دوقطبی بهدعلاوه بیش فعالی  بابامم که کلن نرمال نیست شرایطو برام سخت تر میکنه 

۴ بار سابقه خودکشی جدی داشتم یبار رفتم تو کماه دو سه روز یبارم عمل شدم 

خو منم مشکلم شبیه توعه یچی تو مایه های شخصیت مرزی و دوقطبی بهدعلاوه بیش فعالی بابامم که کلن نرمال ن ...

منم با پردم تا ۱۴ ۱۵ سالگیم مشکلات خیلی شدیدی داشتم بعد ازاون جداشدن پدرمادرم یسری از رفتارام بخاطر همون دورست که خیلی اسیب دیدم پارتنر بدی داشتم شخصیت وابسته داشتم تو دوره دوستی دائما زندگیم خیانتا و کتک خوردن بود اما مطمئنا داروها و دکتر کمکم کردن پارتنر درستی ک پیداکردم کمکم کرد در مسیر ولی درکنار همه ایما خودت باید تلاش کنی مثلا تمرکز کن رو یچیزی هدف بزار برای خودت و از خانوادت دور کن خودتو اگه اذیت میکنن حتی اگه تو ی خونا باهاشونی و نمیتونی جداشی ارتباط کلامی و ذهنیتو کم کن سعی کن کارکنی مثلا برو دستیار ی لاین ارایشگری شو اولشم هزینه ای نمیخان یا برو توباشگاه منشی شو اینا روحیه رو تغییر میدن و صددرصد روان درمانیه جدی با ی پزشک خیلی خوب شروع کن من توتهران دکتر خوب میشناسم اگر حارج از ایرانم بخای چندنفرو میشناسم ک پیششون ویزیت شدم تا اسمشونو بهت بگم

مشکل اینه بابام سخت گیره شدید و پارانوئید خب شکاک و هرچی فکرشو کنی اجازه نمیده کار کنم حتا تابحال با دوستام بیرون نرفتم هیچ وقت تولد هیچکدومشون نرفتم ...

منم با پردم تا ۱۴ ۱۵ سالگیم مشکلات خیلی شدیدی داشتم بعد ازاون جداشدن پدرمادرم یسری از رفتارام بخاطر ...

اینستام نمیومد الان اومد رفتم کار نیمه تمومو تموم کردم اسون تر از چیزی بود که فک میکردم 

اینستام نمیومد الان اومد رفتم کار نیمه تمومو تموم کردم اسون تر از چیزی بود که فک میکردم

افرین بهت کار درستو کردی ادما وقتی مطمئن بشن یچیزیو ازدست دادن بیشتر دست و پا میزنن مطمئن باش طرف مقابلتم یروزی پشیمون میشه اما دیگه بییش بخودت مونده

افرین بهت کار درستو کردی ادما وقتی مطمئن بشن یچیزیو ازدست دادن بیشتر دست و پا میزنن مطمئن باش طرف مق ...

من کلی راه برا برگشتن براش ساختم ولی برنگشت و دیگ شمارش معکوسم تموم شد حالا همه راها بسته اس حالا من هدفم فق عجین شدن با قرصای جدیدمه و تنظیم خوابم و برگشتن به روزی ۸ ۹ساعت درس خوندن تا بتونم کنکور رشته ای که میخوام قبول شم و از خونه فاصله بگیرم 

من کلی راه برا برگشتن براش ساختم ولی برنگشت و دیگ شمارش معکوسم تموم شد حالا همه راها بسته اس حالا من ...

ایشالاعززیزم هرچی صلاحته🤍