2777
2789
عنوان

یخچال ال جی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 17 پست
وا مگه میشه اینهمه نمایندگی ال جی هست تو بازار من هنوز ک هنوزه از نمایندگی الجی برا سولاردومم از تهر ...

نه عزیزم اونا نمایندگی الجی نیستن یسری شرکت هستن که خدمات پس از فروش ال جی رو به عهده گرفتن. وگرنه همه‌ی کالاهای خارجی توی بازار قاچاقن و هیچ نمایندگی ای وجود نداره. ما خودمون تو امین حضور عمده فروشیم ولی وسایل برقی کوچیک، نه وسایل بزرگ مثل یخچال و اینا. با این حال بازم سرمون کلاه به چه گشادی رفته ظاهرا!!! 

نه عزیزم اونا نمایندگی الجی نیستن یسری شرکت هستن که خدمات پس از فروش ال جی رو به عهده گرفتن. وگرنه ه ...

الان اون برگه گارانتی ک بهتون دادن مال کدوم شرکته ؟البته من نزدیک ده ساله پیش جهیزیه خریدم همرو گارانتی ال جی دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، یخچال تون درست شد؟؟؟ منم میخام ال‌جی بخرم دو دل موندم، برا اینکه گارانتی نداره و میگن اگه خراب بشه چون قطعاتش گیر نمیاد، خرجش خیلی بالاست، ایرانی هم که بعد از دوسه سال خراب میشن فریزر اشون، موندم کلا