2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیر با ببسکوییت پتیبور بریز مخلوط کن پودر ژلاتین شکرم بزن بذار یخچال

گلم این دسر خوشمزه میشهه؟؟؟

من میخوام درست کنم نمیدونم خوشمزست یا نه

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
گلم این دسر خوشمزه میشهه؟؟؟من میخوام درست کنم نمیدونم خوشمزست یا نه

آره یه موزن خورد کن قاطیش کن عالی

به لایه هم میتونی پودر کاکائو بزنی یا پودر نسکافه میتونی هم نزنی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

•شکلات رندهشده یا چیپسی

•توتفرنگی تازه یا موز اسلایسشده

🥄 طرز تهیه (گامبهگام):

1موزها را پوست گرفته و خرد کنید. سپس همراه با شیر گرم، شکر، بیسکوییت خردشده و پودر ژلاتین درون مخلوطکن یا غذاساز بریزید.

2دستگاه را روشن کرده و اجازه دهید تمام مواد با هم ترکیب شوند تا مخلوطی یکدست، غلیظ و صاف بهدست بیاید. میتوانید در این مرحله کمی پودر دارچین یا وانیل نیز اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

3مایه بهدست آمده را درون قالبهای سیلیکونی، لیوانهای شیشهای یا هر ظرف دلخواه بریزید.

4ظرفها را به مدت حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملاً سفت و قابل سرو شود.

5بعد از بستن کامل دسر، با ترکیبی از پودر کاکائو، شکلات رندهشده و توتفرنگی تازه آن را تزئین کنید و نوش جان بفرمایید.

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

• شیر گرم: ۲ لیوان (حدود ۴۰۰ میلیلیتر)
  • موز رسیده: ۲ عدد متوسط
  • بیسکوییت ساده: ۱ بسته (ترجیحاً پتیبور یا ساقهطلایی)
  • پودر ژلاتین: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری (قابل تنظیم بسته به ذائقه)
  • پودر کاکائو
  • شکلات رندهشده یا چیپسی
  • توتفرنگی تازه یا موز اسلایسشده
  1. موزها را پوست گرفته و خرد کنید. سپس همراه با شیر گرم، شکر، بیسکوییت خردشده و پودر ژلاتین درون مخلوطکن یا غذاساز بریزید.