2777
2789
آقای دکتر قرص بیزوپرالول خارجی یا همون کنکور برا چه تجویز میشه

فشار خون بالا نارسایی آنژین قلبی

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
نسبت به مال منکه بهتره🙁من الان دوتا پیجو ۳ تومن میده البته فقط محتواش بامنه بارگذاری و دایرکت با من ...

آره. اسمش کار تو خونه بود. یه بیرون نمیتونستی بری ، فیل شکنت همیشه باید وصل می بود. بخدا تو پیاده رو یه بار داشتم دایرکت نگاه میکردم خوردم تو یکی از این میله ها که گذاشتن موتورسوار نیاد تو پیاده رو 🤦‍♀️ خوردم زمین☹️☹️

از نظر من مزخرفترین کار دنیاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه عزیزم تو ۳۵ سالگی و عوض کردن چندییییین شغل کاملا به این نتیجه رسیدم ☹️

ی قصه از زندگی واقعی ی شخصی به نام بهار خوندم 

بهار ی آدمی بود که سمت هرکاری رفته بود شکست خورده بود مایه ننگ کل فامیل و خانواده بود یکی بچش درس نمیخوند به تمسخر میگفتن توام میخوای مثل بهار بشی 

فامیلاش ارتباط هاشون و باهاش قطع کرده بودن پدر مادر بهار ازش امضا کتبی گرفته بودن بشینه درسشو بخونه ی مدرکی بگیره تا شاید کار براش جور بشه ولی بهار رفت سمت ی شغلی کسیم نمیدونست خانواده هم جایی نگفته بودن چون فکر میکردن باز شکست میخوره ولی بعدش بهار خانومه رستوران خودش و خرید ی خونه تو بالاشهر گرفت و همه فامیل هی به دیدنش میومدن تا از بهار چیز یاد بگیرن 

گفتم شاید ی نور امیدی براتون باشه 

مثلا؟

ماشین سنگین دارم

تو معدن

عسلویه کار میکنن

بار میبرن 

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

فشار خون بالا نارسایی آنژین قلبی

رفتیم متخصص مغزو اعصاب کودکان، از آمپول سیتوکولین بهش گفتم،گفت من همچین آمپولی نمیشناسم،اینارو راحت میتونین از داروخونه بدون تجویز بگیرین😕

واقعا همچین چیزیه؟