2777
2789

خدمات قضایی 

دقیق بخوام توصیفت کنم تو همونی هستی که حالمو خوب میکنی همونی که باهاش میتونم از ته دلم بخندم همونی که کنارش میشه خسته نشد همونی که تو روزای سخت میتونم دلمو خوش کنم به بودنت🫶 من با داشتن تو بی نیازترینم میخوام بدونی اونقد بودنت قشنگه و حال دلمو خوب میکنه که حاضرم هیچکس نباشه ولی تو باشی دور بودنت بگردم 💙a🫀🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیکار علاف. و این بزززززرگترین دغدغه زندگیمه. بچه هم ندارم سرگرمش باشم . بی فایده ترین موجود جهانم🤦 ...

انقد منفی فکر نکن عزیزم خب ببین علاقت چیه توهم شروع کن چه چیزهایی حالت و خوب میکنه

کمک اشپز رستورانم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

فشار کاری مسئولیت زیاد حجم زیاد کار که با درامدم نمیخوند

سلام ببخشید میتونم بپرسم شغلتون چی بود؟

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

منم خانه دارم..یه مدت تو کار بازار یابی و نتورک بودم  اما اصلا زبون فروش نداشتم و علاقه به این کار نداشتم

تازگی میخوام وارد یا کار دیگه بشم ..دعا کنید جور شه و واسم خوب باشه..منتظر تماسشونم..

از اول تا آخر تاپیک رو خوندم که کسی رو پیدا کنم که شغلی داشته باشه که میخوام شروع کنم ، چنتا سوال بپرسم..اما متاسفانه نبود...

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....