2777
2789
😍🤍به به موفق باشین خانوم دکتر مهندس هنرمند (چون دندون به انگلیسی فک کنم ترکیبی از اینا میشد)

مرسی عزیزم همچنین:))🤍🌻

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زرنگ بودی خودت میرفتی رو ماشینت کار میکردی راننده نمبگرفتی

یدونه ماشین ندارم که برم کار کنم که خودم درس خوندم سرکارم میرم  باغداری میکنم ولی در آمد اصلیم ماشین 

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

ببخشید میشه بپرسم چرا استعفا دادین؟

فشار کاری و استرس به درآمد نمیارزید 

با خودم فکر کردم الان وقتشه که نشون بدم شعار نمیدم و اولویت زندگی ام منم 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

من سالهاست تحت نطر دکتر هستم ، مشکل TR دارم ، نارسایی دریچه سه لتی و فشار ریوی

من ۳ ساله تپش قلب دارم اول پراپرانول خوردم بعد بیزوپرالول ۲ و نیم . این سری دکتر بهم قرص کنکور داده . راضی هستی ازش؟

اوکی موفق باشی داداش

سلامت باشی شیرموزعالیس

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

اخه من لیسانس علوم تربیتی دارم و میخام ارشدم رو روان شناسی عمومی بخونم ؛ بنظرتون بعدش میتونم تو کلین ...

عمومی و بالینی و خانواده پر طرفدار ترینه و اگه میخوایید کار کنید، عالیه

بالینی رو که مراکز ترک اعتیاد خیلی جذب دارن

باقیشم خوبه

مراکز بهداشت میخوان

اگه برا کار میگید

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁