2777
2789

قهر نمیکنه، آرامش روح روان شما واسش مهمه، اگه واقعا تحت فشار مالی باشید کمک میکنه، اگه چارچوبی داشته باشید تو رابطه به خصوص روابط جنسی خیلی مراقبه که سمتشون نره، درکل تلاشش رو می‌کنه به اون چیزی که مد نظر شما هستش نزدیک بشه

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

سعی میکنه بیشتر بشناستت 

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا خیلی رو حرکات خانم دقت میکننگاهی دیگه وسواسی میشن ( فلان حرکت چه معنی داشت . اگه فلان حرکتو د ...

اخه پسرا آدمو حرص میدن بعدانتظاردارن عصبی نشی و ازهمه بدتر که فکر میکنن توعصبی میشی و ممکنه یکی دیگه عصبی نشه

طرف من اینجوریهواقعاااااا دوسم داره مراقبمه توجه میکنه بهم برای خوشحالیم تلاش میکنه و بازم میگم دوسم ...

چطوری متوجه میشی که دوست داره؟

من واقعا یوقتایی بین زیادی خواهی خودم و دوست داشتن اون گیرمیکنم

اخه پسرا آدمو حرص میدن بعدانتظاردارن عصبی نشی و ازهمه بدتر که فکر میکنن توعصبی میشی و ممکنه یکی دیگه ...

راهش اینه تو بیشتر حرصشون بدی.

کلا پسرا اسکلن هر جی بیشتر اذیتشون میکنه رو دوست دارن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چطوری متوجه میشی که دوست داره؟من واقعا یوقتایی بین زیادی خواهی خودم و دوست داشتن اون گیرمیکنم

مثلا 

با دوستش میره ی معجون میخوره خوب باشه باید منم ببره بااینکه میتونه از ی جا دیگه بگیره ها ولی میگه اونجا ببرمت 

از خودش برای من میزنه همیشه سعی میکنه صدشو بزاره 

از سرکار دیر بیاد با من چت میکنه میگه آروم میشم تا بخابه 

اخه حرصشم میدم میگن این اخلاقت بده

اینجا باید از ابزار ناز کردن استفاده کنی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم