2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست
ببخشید جوونی نکردید یعنی چی؟مگه بچه بیاد دیگه نمیتونید زندگی کنید؟

عزیزم بچه داری به این راحتی نیست ...کلی مسئولیت داره ... دیگه دو نفر تنها نیستین هر وقت عشقتون کشید بپرید پشت ماشین برید مسافرت ... یا راحت نیست ادامه تحصیل بدی ... سر کار بری و خیلی چیزای دیگه ... من ۲۴ ازدواج کردم ولی ۳۰ بچه آوردم ... درسمو خوندم ...۷ سال شاغل بودم ... مسافرتامو رفتم ... بعد آوردم ... ولی مامانم ۱۷ عروسی کرد ۱۸ منو داشت ... الان همش میگه ...اگه عقل الانمو داشتم نمیکردم ... مادرم آرایشگره ولی دیر شروع کرد و بعد از دو سالم سانشو جمع کرد ...همش میگه از جوونیم شروع کرده بودم الان ببین چه کار و باری داشتم ... ولی بازم صلاح مصلحت خویش خسروان دانند ... خودت بهتر میدونی وضعیت زندگیتو .. روحیتو ...شاید برعکس اعتقاد من و مامانم یکی زود بچه آورده باشه وب۲۰ سال راضی باشه  ...خودت باید تصمیم بگیری

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
عزیزم بچه داری به این راحتی نیست ...کلی مسئولیت داره ... دیگه دو نفر تنها نیستین هر وقت عشقتون کشید ...

شرایط ادامه تحصیلو ندارم 

اره بنظرم حرفتون درسته 

ممنونم دوست عزیز

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوزستان شوشم موقه ازمایش کسی چیزی نگفت بهمون

معمولا اگه تو ازمايشا اوليه مشكل خونى نباشه بهتون نميگن ولى شما چون دختر عمو پسرعمو هستين تو ازمايشاى اوليه مشكلى ندارين . اگه مشكلى داسته باشين تو ازمايش ژنتيك مشخص ميشه.شما بايد به درخواست خودتون ميرفتن ازمايش ژنتيك. فك كنم ازمايشگاه ژنتيك تو مركز استان حتما باشه ولى ميتونين بپرسين شايد تو شهر شما هم بود

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
معمولا اگه تو ازمايشا اوليه مشكل خونى نباشه بهتون نميگن ولى شما چون دختر عمو پسرعمو هستين تو از ...

چون رفتیم ازمایش دادیم چیزی نگفتن بهمون فکر کردم نیازی نیس دیگه ولی حتما میرم ازمایش میدم مرسی دوست عزیز

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
چون رفتیم ازمایش دادیم چیزی نگفتن بهمون فکر کردم نیازی نیس دیگه ولی حتما میرم ازمایش میدم مرسی دوست ...

اره عزيزم ازمايش ژنتيك انتخابيه.انشالا كه ازمايش ميدين و مشكلى نيس

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...