2777
2789
عنوان

رب ترکید 😁🌌عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 172 پست

رب جنایتکار🥴😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

چجوری ترکید

ببین از سر شب فس فس صدا میداد

اهمیت ندادم

شیشه هم باد کرده بود

یهو ترکید

نمیدونم ک چی شد

فقط از خنده نمیتونستم واستم

خیلی صحنه وحشتناکی بود

بو رب میداد همه جا😁

رفته بودم باغ، استراحت😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی بار ما تجربه ترکیدن کنسرو لوبیا رو داشتیم تو خونمون داداشم حوصلش نیومده بود بذارش تو آبجوش مستقیم گذاشته بودش رو گاز و بعد منفجر شد😂😂😂

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

صحنه تمیزی رو هم بزار فیض ببریم😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

خاله ام رب فرستاده بود تو ظرف نوشابه...بعد مامانم آورده بود وسط اتاق میخواست باز کنه دید گاز داره داخلش...گفتم بریم حیاط ...حداقل اگه ترکید خونه کثیف نشه... من داشتم درشو آروم آروم باز میکردم...البته کج نگه داشت بودم...سر شیر آب تو حیاطمون داشتم آروم آروم باز میکردم که یه دفعه در کسری از ثانیه مثل موشک از دستم در رفت...رفت خورد به دیوار ته حیاط...کل حیاطمون ربی شد🤣🤣🤣

یه گربه هم تو حیاطمون بود طفلی اونم ربی شد و ترسید و فرار کرد رفت

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.