2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا اگ فکت جانداشته باشه ک دندون دربیاد جراحی میکنن

خودش دراومده بود پوسیده شد تو بارداری عقط ریشه موند نمیدونم حالا اونو چطور میکشن

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

عصب كشي رو نگو من تمام بدنم مور مور ميشه 😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اخه من ی دندونم ظاهرش سالمهههه ولی دست میزنم روش درد میگیرااهه یعنی عصب کشی میخواد؟

معلوم نمیشه بعضی وقتها دندون بغلش باعث درد میشه با عکس معلوم میشه

خودش دراومده بود پوسیده شد تو بارداری عقط ریشه موند نمیدونم حالا اونو چطور میکشن

جراحی نیست میکشن دندونو فرق نداره پوسیده باشه یاسالم 

باید قبل بارداری میکشیدین چون توبارداری دندون عقل خیلی فشارمیاره ب بقیه دندوناهم 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

وای منم همین مشکلو دارم.میگن باید جراحی بشه اما از ترس جراحی ۲ساله ک پشت گوش انداختم.شما کشیدین؟چجوری بود؟

وای منم همین مشکلو دارم.میگن باید جراحی بشه اما از ترس جراحی ۲ساله ک پشت گوش انداختم.شما کشیدین؟چجور ...

نه عزیزم همون جور مونده منم از دندون کشیدن ترس دارم

2790
2778
2791
2779
2792