2777
2789
عنوان

چسب بعد از عمل بینی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 105 پست
وای اتفاقا پره های منم دست نزده در حالی که میگفت کوچیک میکنم شاید برای منم مشکل تنفسی بوجود میومدهول ...

اره من که گفتم گفت پره هات یکم گوشتیه و سوراخا دماغت تنگه تنگی نفس میگیری به هیچ عنوان عمل نکرد 

اره منم نوکش میشع مثل توپ 

منم گفتم نیمه فانتزی ولی شبیه طبیعی میده

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 

الان نمی دونم باید چیکار کنم چسبش برمیدارم صبح که میشه نوکش میشع مثل توپ و پایین اصلا خیلی زشت و بی ریخت میشه نمی دونم چیکار کنم ترسیدم چسب زدم روش🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من که گفتم گفت پره هات یکم گوشتیه و سوراخا دماغت تنگه تنگی نفس میگیری به هیچ عنوان عمل نکرد اره ...

مثل همیم پس

تو امپول میزنی؟ 

بمن گفت 120 روز که از عمل گذشت بیا تصمیم میگیریم چوم ورم نوکش خیلس رو اعصابمه

الان نمی دونم باید چیکار کنم چسبش برمیدارم صبح که میشه نوکش میشع مثل توپ و پایین اصلا خیلی زشت و بی ...

من که استرس دارم احتمالا نه دوماه دکتر و بزنم نه سه ماه بقیه

تا اخر ابان میزنم میشه دو ماه و نیم اینا😂

مثل همیم پستو امپول میزنی؟ بمن گفت 120 روز که از عمل گذشت بیا تصمیم میگیریم چوم ورم نوکش خیلس رو اعص ...

نه گفت نیازی به امپول نداری دوهفته دیگه باید برم عمل گفت سوهان میکشم زود تر ورمت میره 

اره مثل همیم میگم لاقل قبل عمل دیگه باد نمیکرد بینیم و الان باد میکنه

من که استرس دارم احتمالا نه دوماه دکتر و بزنم نه سه ماه بقیهتا اخر ابان میزنم میشه دو ماه و نیم اینا ...

اره من که خیلی ترسناک شده بودم 

شما نمک و ایناهم رعایت میکنی یانه ؟

نه گفت نیازی به امپول نداری دوهفته دیگه باید برم عمل گفت سوهان میکشم زود تر ورمت میره اره مثل همیم م ...

باز خوبه چون همون امپول باز خودش کلی داستان داره میگن ضررش زیاده

خب پس میری سوهان کشی ایشالا زود نتیجه بگیری 

باز خوبه چون همون امپول باز خودش کلی داستان داره میگن ضررش زیادهخب پس میری سوهان کشی ایشالا زود نتیج ...

عمل سوهان کشی باز انجام میده برام دوباره همون اش و کاسه هست صورتم ورم میکنه و کبود میشه🥲😀

چقد ما بد شانسیم 

عمل سوهان کشی باز انجام میده برام دوباره همون اش و کاسه هست صورتم ورم میکنه و کبود میشه🥲😀چقد ما بد ...

وای پس دوباره دوره نقاهت داره

خیلی کلافه میشه ادم

عملش درد نداره ها کلافگی و اعصاب خوردی داره

من یه 10 12 روزی هست دیگه رعایت نمیکنم همه چی میخورم حتی پیتزا اینا که پر ادویه و نمکه

منم میخورم خسته شدم از بس نخوردم 

دوباره باید برم زیر بیهوشی 

شما عملت که کردن پات هم سوزن زده بودن برات من سوزن تو پام بود و خونی بودم

وای پس دوباره دوره نقاهت دارهخیلی کلافه میشه ادمعملش درد نداره ها کلافگی و اعصاب خوردی داره

اره خیلی من که چشام پر از خون بود اینقدر زجر کشیدم قطره مینداختم تو چشام زجه میزدم و گریه میکردم از درد خیلی بد بود 

منم میخورم خسته شدم از بس نخوردم دوباره باید برم زیر بیهوشی شما عملت که کردن پات هم سوزن زده بودن بر ...

ببین اینو که گفتی یه چیزای محوی داره یادم میاد 

به کل یادم رفته بود تا گفتی

فک کنم منم داشتم چون اومدم خونه تازه دیدم از اون چسبا که بعد سرم اینا میزنن رو پامه 

اره خیلی من که چشام پر از خون بود اینقدر زجر کشیدم قطره مینداختم تو چشام زجه میزدم و گریه میکردم از ...

نه من خون جمع نشد تو چشمام ولی میدونی از همون روز تااا الان چشمام حساس شده یهو شروع میکنه خیلی میسوزه قرمز میشه ازش تند تند اشک میاد 

وقت نمیکنم مگر نه باید ببرم چشم پزشک نشون بدم

ببین اینو که گفتی یه چیزای محوی داره یادم میاد به کل یادم رفته بود تا گفتیفک کنم منم داشتم چون اومدم ...

اره من ضربان قلبمم رو ۱۳۲ بود از ترس زود بیهوشم کردن دیدن هی داره میره بالا