2777
2789
عنوان

شوهر عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 45 پست
منم بختیاریم

والا ما چندتا دختر ازدواج کردن با عربا ازمون همشون برگشت خوردن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

نمونه برات اوردم بااااااااااقلوااااااااااااا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بختیاریم تا قبل اینکه بیام تو نینیسایت فکر میکردم قوم های دیگه فرهنگشون بهتره ولی الان میبینم خیل ...

منم بختیاری بافتخار🫂😍

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

منم بختیاری بافتخار🫂😍

♥️

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
منم بختیاریم

منم بختیاربم خوشبختم عزیزم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

نمونه برات اوردم بااااااااااقلوااااااااااااا

اینا عکسشو میزارن ولی فیکه اخبارش😅اصلا اینجوری نیست

اینو بزنی گوگل لنز کلا جریان چیزه دیگست الکی با متن فیک میزارن

اینا عکسشو میزارن ولی فیکه اخبارش😅اصلا اینجوری نیستاینو بزنی گوگل لنز کلا جریان چیزه دیگست الکی با ...

باشه 

تو خوش باش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

کدام شهر عزیزم

شهرکرد شماچی عزیزم

والا ما چندتا دختر ازدواج کردن با عربا ازمون همشون برگشت خوردن

عربای اهوازو عراقو اینا ک نهههه

عربای اماراتی از زمین تا اسمون با اینا فرق میکنن هیچ شباهتی ندارن حتی اماراتی ها نقض میکنن عربای شیعه رو

پشمام منم شهرکرددد😭😂😂🙊

منم برگام خوشبختم😂😂😘

عربای اهوازو عراقو اینا ک نههههعربای اماراتی از زمین تا اسمون با اینا فرق میکنن هیچ شباهتی ندارن حتی ...

شنیدن کی بود مانند دیدن