2777
2789
من همه ظرف و ظروفام موندن و وسیله ها آشپزخونه فقط برقی ها روخریدممبل و میز و فرش و تختخوابم نخریدمال ...

یعنی دختر خونه ای جهاز خریدی؟🤔🤔

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ضروری نیست در طول زندگی هم می شه خرید

آخه من توی آشپزخونه وقتی کابینت میزدم برای ظرفشویی جا گذاشتم

قرار هم بود بخرم 

اما عروسیم بهم ریخت فعلا کلا رو هوام...🫠

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

آرهولی خب داستانش مفصله سر مهریه بهم خورد و چن ساله پای هم موندیم

اها خب نگو تو هیچ مرحله ای نیستم دیگه

مهریه چقد گفتین فضولی گل کردود😂

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یعنی دختر خونه ای جهاز خریدی؟🤔🤔

خیلیا از مجردی برقیا رو میخرن کلا جنس های برقی قدیم خیییلی بهتر و با کیفیت تر بودن من اگه مامانم همون مجردی وسایل برقیمو میخرید الان همه وسایلم اصل و با کیفیت بود نه مثل الان ک برند های خوب مثل الجی سامسونگ  بوش دیگه نیست اگرم باشه تقلبیه...همش ایرانی و بی کیفیت 

والا من نمیدونم چطور اینقدر به آینده خوش بینن که ازدواجم میکنن با چشم خودشون دارن میبینن اوضاع چقدر ...

اوضاع چی خرابه

والا من نمیدونم چطور اینقدر به آینده خوش بینن که ازدواجم میکنن با چشم خودشون دارن میبینن اوضاع چقدر ...

پس چیکار کنن تا اخر عمر بمونن کنار پدرومادر؟بلخره که باید مستقل بشن‌چه پسر چه دختر.ولی با‌این شرایط بچه‌دار‌نشدن بهترین کاره.