2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست
سلام عزیزم منم مثل تو این ماه اچ سی جی زدم و منتظرم منتها دفعه قبلی که اچ سی جی زدم دقیقا ۱۳ روز ب ...

من ۳۰ آبان خیلی کنجکاوی کردم من علاین سینه درد دارم نمیدونم مال پریوده یا بارداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم سر بارداری اولم که امپول زده بودم ولی متاسفانه سقط شد

یک هفته به پریود بی بی چک زدم منفی شد و یکی دو روز بعد موعد مثبت شد عجله نداشته باش توکلت به خدا باشه 

دومی رو من طبیعی باردار شدم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
من ۳۰ آبان خیلی کنجکاوی کردم من علاین سینه درد دارم نمیدونم مال پریوده یا بارداری

البته من بی حالی و گاهی کمر درد و تخمدان درد دارم ولی بهش به عنوان علائم بارداری دل نمیبندم

چون یه بار سقط داشتم میترسم خودمو امیدوار کنم

واسه بی بی خیلی زود بوده

منم منتظرم پنجشنبه و شنبه بی بی بزارم البته اگه تا اون موقع پری نیاد

سلام به کاربران نی نی سایت.

من یه سوالی داشتم هرکی تجربه داره لطفا جواب بده.ماه گذشته یه پریود سه روزه داشتم که روز سوم کامل تمام شد.چهار روز بعد یه اقدام بدون جلوگیری داشتم که.از حدود هفت هشت روز بعدش سردردای عجیب و بعدش نفخ های شکمی و به دنبالش تپش قلب و تنگی نفس به دنبال آورد که برام بی سابقه بوده.الان یک روز از موعد پریودم گذشته و فقط گاهی کمردرد و دل درد خفیف اذیتم میکنه.به نظرتون ممکنه باردار باشم؟؟با توجه به اینکه تو شش ماه گذشته باالستثنا ۲۲ هر ماه پریود میشدم.به نظرتون بیبی چک استفاده کنم جواب میده الان؟؟

اگرم منفی بشه تو این چارده روز آیا کاذبه

اصولا قبل 14 روز اصلا درست نیست. بله میشه گفت کاذبه من چند بار که امپول زدم همیشه گفتن بعد 14 روز برو آزمایش. بی بی چک که معمولا دیرتر نشون میده

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*
ممكنه بارداری باشه ممكنه تغییرات هورمونی ولی احتمالا بی بی چك نشون بده 

ممنونم از راهنماییت گلم🌹🌹😙😙.برای خودم خیلی عجیبه چون سابقه تاخیر به هیج وجه نداشتم. همیشه هم از دوران مجردیم قبل پریود علائم خاصی داشتم که این ماه ندارم.حالا با توجه به پاسخ شما صبر میکنم دوهفته که شد دوباره تست میکنم اگرمنفی بود که میرم دکتر دیگه.شاید به قول شما مشکل هورمونی ای چیزی باشه