سلام بچه ها بی بی چک رو من کی استفاده کنم یک هفته به موعد پریودم مونده آمپول هم زدم الان استفاده کنم درست نشون میده؟ولی علایم سینه ودرد و سوزش سینه دارم شدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه سوالی داشتم هرکی تجربه داره لطفا جواب بده.ماه گذشته یه پریود سه روزه داشتم که روز سوم کامل تمام شد.چهار روز بعد یه اقدام بدون جلوگیری داشتم که.از حدود هفت هشت روز بعدش سردردای عجیب و بعدش نفخ های شکمی و به دنبالش تپش قلب و تنگی نفس به دنبال آورد که برام بی سابقه بوده.الان یک روز از موعد پریودم گذشته و فقط گاهی کمردرد و دل درد خفیف اذیتم میکنه.به نظرتون ممکنه باردار باشم؟؟با توجه به اینکه تو شش ماه گذشته باالستثنا ۲۲ هر ماه پریود میشدم.به نظرتون بیبی چک استفاده کنم جواب میده الان؟؟
ممكنه بارداری باشه ممكنه تغییرات هورمونی ولی احتمالا بی بی چك نشون بده
ممنونم از راهنماییت گلم🌹🌹😙😙.برای خودم خیلی عجیبه چون سابقه تاخیر به هیج وجه نداشتم. همیشه هم از دوران مجردیم قبل پریود علائم خاصی داشتم که این ماه ندارم.حالا با توجه به پاسخ شما صبر میکنم دوهفته که شد دوباره تست میکنم اگرمنفی بود که میرم دکتر دیگه.شاید به قول شما مشکل هورمونی ای چیزی باشه