2777
2789
عنوان

مو تو گلوی بچم گیر کرده بیاید بگید چ غلطی کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای که مو تو گلو چقد بده همش حس تهوع داری    ولی به جز اون به گلو دردشه ک اذیت میشه  چرب دادی گلوش کیپ شده   این سرماخوردگی اینروزام فقط گلو و دماغو میگیره   منم گرفتم بو پیاز داغ هم گلومو کیپ و بند میاورد   یکم آب ولرم بده بهش طفلک اذیت 

یه تار مو کاری نمیکنه میره پایین اگه سرما خورده بود نباید کباب میخورد روغن کباب گلو رو اذیت میکنه اح ...

بردمش دکتر عین حرفا شمارو زد .. میدونی اخه خودم مقصرم تا قبل امشب فقط ابریزش داشت بعد چون کبابم دوست داره واین مدت اشتهاش کم شده بود بهش دادم .. 😮‍💨

وای که مو تو گلو چقد بده همش حس تهوع داری ولی به جز اون به گلو دردشه ک اذیت میشه چرب دادی گلوش ک ...

بردمش دکتر گف گلوش التهابی و چرکیه امپول زد فعلا ک خوابه 😥

نگران نباشید همه مون این شبا گذروندیم دوسه روز دیکه پامیشه شیطونی میکنه ب امیدخدا🥰

اون ک بعله .. امروز از صبح همش دکتر و اینور اونور بودم خودم اونم کسی نبود بچمو نگه داره حسابی هر دو خسته شدیم شبم مهمون اومد برام و تا الان بیدار بود کلا حسابی حالمو گرف

[QUOTE=359163048]بردمش دکتر عین حرفا شمارو زد .. میدونی اخه خودم مقصرم تا قبل امشب فقط ابریزش داشت بعد چون کبابم دوست ...[/QUOTE

ای جان نوش جونش کاش بهش میچسبید🥲

حرفام حاصل ده سال مادری بود بچم دیگه ف بگه رفتم فرحزاد!😄

انشالله که زودی خوب بشه ❤️

از چند وقت دیگه که سنش بیشتر شد عادتش بده دمنوش خوردن رو تو سرما خوردگی واسه آروم شدن بیماریش معجزه میکنه خودت بخور به به کن با حبه قندهای کوچولو بهش بده یا عسل بریز توش یکم شیرین بشه بزار فقط عادت کنه بخوره دمنوش هایی مثل آویشن و پونه و سیب و دارچین تو همه‌ی این دمنوش ها هم گل محمدی و هل میتونی بندازی بدی بخوره

2790
2778
2791
2779
2792