2777
2789
عنوان

بنظرتون فحشم میدن یا چی😂معلم رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 52 پست
نه از الان به بچه دروغ و دغل رو یاد میدن اصلا کارت اشتباه نیست

باورکن بچه اصلا اینکارارو بلد نیس مادره میفرسته فکرمیکنه زرنگه منم خنگ

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چقدر بد ادعای زرنگ‌بودن میکنن

دقیقا،منم با ایموجی خنده گفتم۱۸صفحه رو چک کردم هرچیزی بود جز اونیکه باید باشه 

متوجه بشه زمان میذارم و مثل خودشون اززیر کار در نمیرم

امان از این مادرها ازالان اینکارارو یاد بچه میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۴۰تا شاگرد داشتمیه روز اگه چک نمیکردم فردا مادرا اسلحه ب دست تو دفتربودن🤣🤣🤣

دقیقا همینطوره من تو خونه چک میکنم مدرسه بازخورد میدم

پایه اولن زمان کم میارم تو مدرسه نمیتونم اونطور که باید نگاه کنم از طرفی دلم نمیخواد مثل بعضی همکارا فقط تاریخ بزنم ردشم

باورکن بچه اصلا اینکارارو بلد نیس مادره میفرسته فکرمیکنه زرنگه منم خنگ

خب یاد میگیره بچه دیگه ... 

والا من تو گروه برای مدارس تو تهران که والدین راجع به مدارس نطر میدن عضوم بعد مادر برای بچه ۴ ساله دنبال کتابی که کار کنه جلو بیفته بچش میگرده اونوقت اینا....

من خودم کلاس اول بودم مامانم روزنامه رو میداد دستم میگفت مثلا هرچی حرف ت هست پیدا کن دورش خط بکش

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نه با این حقوق کم من شخصا ازت تشکر میکنم اینا آینده های این مملکتن بی سواد نیان بالا

ممنون عزیزم وظیفمونه.

مادرها اجازه بدن بچه ها خوب پیش میرن

بنظر من در این موارد سخت بگیر ، داخل کودکیه که شخصیت یه آدم شکل میگیره ، باید فرقی بین اونی که کامل ...

درسته عزیزم،ممنون

بابام توخونه عذاب وجدان میده بهم همش میگ سنشون کمه سخت نگیر

من اعتراض دارم به شماچرا مجازی باید چک بشه؟ کار اضافه برا ماماناحضوری سر کلاس نمی‌تونید نگاه کنید

ی عکس گرفتن فرستادن خیلی سخته؟!

سرکلاس چطور دونه دونه سئوالات رو برای۴۰نفر اونم پایه اول چک کنم فقط میتونم تاریخ و امضا بزنم.

حقیقتش من دلم نمیخواد مثل بعضی همکارا نگاه نکرده ی تیک بزنم ردشم دوست دارم دونه دونه چک کنم متوجه بشم دانش آموزم کجاها ضعف داره و خوب یادنگرفته ی عکسـگرفتن این حرفارو نداره

خدا قوت نه عزیزم سخت گیر نیستی وجدان کاری داری موفق باشی.

ممنون از انرژی مثبتتون💗

بنظرتون کار اضافی برای مادرهاست؟

ی عکس گرفتن فرستادن خیلی سخته؟!سرکلاس چطور دونه دونه سئوالات رو برای۴۰نفر اونم پایه اول چک کنم فقط م ...

یه سری معلم ها کلی تکلیف و فیلم میفرستن تو شاد

ولی اینطور که شما گفتین کارتون درسته میخواین دانش آموز ها خوب یاد بگیرن 👌💕

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
ممنون از انرژی مثبتتون💗بنظرتون کار اضافی برای مادرهاست؟

نه عزیزم منم پسرم امسال اوله و خدارو شکر معلم خوبی دارن ولی واقعا تو کلاس بچها همه چی یادشون نمیمونه لازمه تو خونه باهاشون کار بشه.

چشمات درد نمیگیره تو گوشی؟معلم پارسال دخترم میگفت تو برگه های کلاسور مشق بنویسن تحویل معلم بدن، اگه ...

اگ علاقه داشته باشی ب شغلت حتی از خوابت میزنی چون سراسر لذته باورتون میشه آنفولانزا شدید گرفتم حالم خوب نبود همش میگفتم چطور امروز میخوام برم همین ک رفتم سرکلاس چنددقیقه با بچه ها صحبت کردیم مریضیم یادم رفت.

من فقط با بعضی اولیا مشکل دارم،صدم رو میذارم نمیگم ازم تشکر کنن چون وظیفمه ولی اینکارا درست نیس اصلا،احساس زرنگی میکنن و وقتی این موارد رو میبینم انگار ی بار رو شونمه

بعد میگن معلما وقت آزادشون زیاده.طرح سوال، تصحیح برگه، جواب اولیاحرص بی پولی....

ن خداشاهده زنگ تفریح هم میمونم دوتا دانش آموز دیرآموز دارم بااونها کارمیکنم.

حالا با بی پولی کاری ندارم خودمون انتخاب کردیم این شغل رو خداروشکر خوبه.

اما توقع داریم یکم همراهمون باشن

خب یاد میگیره بچه دیگه ... والا من تو گروه برای مدارس تو تهران که والدین راجع به مدارس نطر میدن عضوم ...

اتفاقا اینکارو انجام میدیم،فعلا سه نشانه یادگرفتن گفتم از مجله یا روزنامه یا کاغذ باطله ی قسمتیشو ببرید بچسبونید تو دفتر دور نشانه هاییکه یادگرفتید دایره بکشید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792