2777
2789
عنوان

تعبیر خاب

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 33 پست
یه دختری شما رو به کسی معرفی می‌کنه طرف به قصد ازدواج میاد جلو مشخصات طرف دارای ریش و سبیل و مق ...

اخه الان اتفاقا همچین ادمی اطرافم هس و من فک میکنم خیلی ادم خوبیه خیلیم بهش فکر میکنم نمیفهمم واقعا

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

اخه الان اتفاقا همچین ادمی اطرافم هس و من فک میکنم خیلی ادم خوبیه خیلیم بهش فکر میکنم نمیفهمم واقعا

عزیزم بهترین کار اینه  بعد از آشنایی. حتما عقد محضری کنید. هرگز قبل عقد باهاش تنها نشو

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

در پناه حق

میشه منم یه خوابی دیدم تعبیر کنید.

ما چندماه پیش . خواب دیدم دارم زایمان میکنم همین پسرم که الان 5سالشه دارم دوباره طبیعی زایمان میکنم و خیلی وحشتناک زایمان کردم بعدپشتش سریع یه دختری زایمان کردم که خیلی راحت زایمان کردم بعد گفتم وای راست میگن زایمان دختر راحت تره.ولی پسرم رو واقعا سخت زایمان کردم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میشه منم یه خوابی دیدم تعبیر کنید.ما چندماه پیش . خواب دیدم دارم زایمان میکنم همین پسرم که الان 5سال ...

الان اوضاع مالی و امنیتیت. چطوره؟

الان اوضاع مالی و امنیتیت. چطوره؟

مالی که خیلی بد.

البته یه خوابی دیدم خواب دیدم شوهرم دو ردیف سیب زمینی کاشته بعد قشنگ رشد کرده بودن سبز وخوشگل وشوهرم گفت چه سود خوبی میده دوتا گرفت تو دستش گفت وای خدایا شکرت چقدر خوب شده محصولمون یعنی توخواب اینقدر خوشحال بودیم که وضعمون خوب میشه که نگو.وای اینقدر این خوابه بنظرم واقعی بود که حسش میکردم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

مالی که خیلی بد.البته یه خوابی دیدم خواب دیدم شوهرم دو ردیف سیب زمینی کاشته بعد قشنگ رشد کرده بودن س ...

شوهرت تا حالا شکست مالی داشته

شوهرت تا حالا شکست مالی داشته

اره. الانم منتظر پولی هستیم بهمون برسه. الانم بیکاره

تو این چند سال چند بار حامله شدی

یکبار اونم پسرم الان5سالشه. ارزو دارم شوهرم راضی بشه دومی بیارم.

یکبار اونم پسرم الان5سالشه. ارزو دارم شوهرم راضی بشه دومی بیارم.

عزیزم اوضاع بد مالیت دو سال دیگه طول می‌کشه صبور باش یک سال دیگه باردار میشی خدا بهت دختر میده  با ورودش به زندگیت آرامش نصیب حالت میشه   رزق و روزیه شما از زمینه    به سمت کشاورزی برید

عزیزم اوضاع بد مالیت دو سال دیگه طول می‌کشه صبور باش یک سال دیگه باردار میشی خدا بهت دختر میده با و ...

جدی ممنونم ازت. راستش سه سالش پیش سیب زمینی کاشتیم همش ضرر شد.شانس اون سال سیب زمینی ارزون شد یعنی هرچی کاشتیم دادیم ضرر. قرار یه پولی بهمون برسه کفتیم مغازه فست فودی بزنیم

عزیزم اوضاع بد مالیت دو سال دیگه طول می‌کشه صبور باش یک سال دیگه باردار میشی خدا بهت دختر میده با و ...

خدا از دهنت بشنوه ارزو دارم خدا بهم دختر بده. 

عزیزم میشه خوابمو تعبیر کنی. خواب دیدم یه جابلندی هستیم منو پسرم دراز کشیده بودیم

شوهرم انگار پایین پامون بود خیلی پایین تر بعد دوتا مار دور کمرش حلقه زده بودم یکیش سبز خیلی خوشرنگ یکیش سفید ومشکی بعد شوهرم انگار باهاشون راحت بود نمیترسید ونمیذاشت بیان طرف بچمون که پیش من بود بالا بود

تعبیرش چیه گلم؟