2821
2789
عنوان

دندون نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست

بچها من خیلی نگرانم پسرم فقط غلط میزنه و میشینه و میگه بابا و دد ....دیگه حتی سینه خیز هم نمیره  چهار دست و پا ودندونم که هیچی  دکترش گفتم خندید گفت روزی برسه بگی بشین دیگه بسه و اینا

خب پس خوبه،احتمالا تا یه سالگی کامل راه میفته،دختر من تو ۱۵ماهه،اصلا وای نمیسته،فقط چهار دست وپا

واای پدر درمیاره....خیلی اذیت میکنه...عین جاروبرقی میمونه....آشغال میخوره....ولی غذا اصلا

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای پسر منم الان ده ونیم ماهشه دوتا پایینیارو تو یه ماه پیش دراورد الانم داره بالا درمیاره .غذا خورد ...

وای دختر منم اصلا غذا نمیخوره...آبم نمیخوره....کلافم

بچها من خیلی نگرانم پسرم فقط غلط میزنه و میشینه و میگه بابا و دد ....دیگه حتی سینه خیز هم نمیره &nbs ...

مگه چند ماهشه

نه دختر من تا یکسالگی ۸ تا دراورد.

وای پس اینم باز درمیاره که همه جارو آب دهنش ورداشته.....غذا هم نمیخوره....خواب شبشم بهم خورده

وای دختر منم اصلا غذا نمیخوره...آبم نمیخوره....کلافم

پسر من هم غذا نمیخوره به زور بهش یه کم غذا میدم

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
نه هنور۸اذرتموم میشه

پس ۸ ماه و نیمه.....برادر زاده ی من نه سینه خیز رفت نه چهار دست و پا....یهو پاشد راه رفت....اونم قبل یه سالگی.....نگران نباش....احتمالا پسر شمام اینطوریه....دکتر هرچی میگه درست میگه

پسر من هم غذا نمیخوره به زور بهش یه کم غذا میدم

عزیزم زورش نکن....دکتر به من گفت اصلا زورش نکن....اگه زور کنی در آینده بد غذا میشه

پس ۸ ماه و نیمه.....برادر زاده ی من نه سینه خیز رفت نه چهار دست و پا....یهو پاشد راه رفت....اونم قبل ...

اها خدا کنه بخدا هم سن و سالاش میبینم حسرت میخورم البته از لحاظ هوشی اوکی اوکیه الان بهش میگم چشمات کو چشاش رو هم میزنه و بگم سرتو تکون بده تکون میده دستم میزنه