2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اون دوستی که گفت زن رو ضعیف می دونن، درست گفت.تازه همسر من از نوجوانی تهران بزرگ شده و شاید یه کم فرهنگ پایتخت روش اثر گذاشته ولی هنوز هم پس زمینه ذهنش این اعتقاد رو داره(درحالی که من  واقعا  زنِ توانمندی هستم؛تو هر زمینه ای که بخواد تصمیم بگیره از من نظر میخواد و اونو اجرا میکنه(از استایلش تا ماشین و خ ونه و محل کار و...ولی نهایتا طوری رفتار میکنه انگار نظر خودش بوده و خودش این تصمیمو گرفته...اوایل ازدواج واقعا شوک بودم از این رفتارش ولی الان دیگه بهش عادت کردم)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

ببین اسی جان 

من نمی گم لر ها بدن یا خوبن،همه جا هم خوب داره هم بد،ولی بنظرم لر ها باید با خودشون ازدواج کنن چون این تفاوت فرهنگی هردو طرف رو اذیت میکنه.

ببین مثلا این که میگن دعوایی ن ،درسته واقعا سرشون درد میکنه واسه دعوا؛اما منطق و توجیه خودشون اینه که ما نمیذاریم کسی حقمون رو بخوره!!!!(تو گویی همه میخوان حق شون رو بخورن)😉اگر میخوای ازدواج کنی خواهرانه توصیه میکنم با فارس ازدواج کن نه لر نه ترک نه کرد نه بلوچ...چون هردو تون اذیت میشین 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ببین اسی جان من نمی گم لر ها بدن یا خوبن،همه جا هم خوب داره هم بد،ولی بنظرم لر ها باید با خودشون ازد ...

فارس ها مخصوصا اطراف شیراز ، خیلی هاشون اخلاقای خاص خودشونو دارن 

ولی مردای شمالی ولی معمولا با همه ی فرهنگا میسازن ارومن و زن دوست

شوهر من لرهخوبن ولی غیرتی و تعصبی نیستنمن که خوشم نمیات از این اخلاق ببین خودت مشکلی نداری

یعنی غیرت نداره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم فرهنگشان خاصِ خودشونِ...من عروس لر ها هستم بنظرم باید با خودشون ازدواج کنند

شما دیگه همه لرها رو با خاک یکسان کردی😂

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

همه چی....هرچی فکرشو بکنیدرخصوص غیرت هم تعریف ِ خودشون رو دارن.مثلا تو عروسی هاشون زن و مرد و پیر و ...

اشتباه گفتی عزیزم 

منم کلی از فامیلام لرن و اتفاقا بشدت مذهبی و اصلا عروسی مختلط ندارن

اینی که میفرمایید مختص همون قومه نه لر ها