ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمونش صبح یکی تاپیک زده بود راجب رابطه از پشت . منم ورداشتم گفتم کسایی ک اینجور سوالارو میکنن نشونه ...
دست رو دلم نزار😂😂😂😂😂
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
همین مدل تاپیک هاییدکه گفتی واقعا زیادن و در کامل تعجب بعضی کاربرها راهنمایی و بحث میکنن در موردش
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
یه سریا منتظرن فقط یه چی بگی بپرن بهت تو هین کنن تو ک جواب بدی نی نی یار تگ کنن و فوری نی نی یار تعل ...
من تگ نمیکنم گزارش میزم به همه هم پیشنهد میکنم خود نی نی یار ها هم میگن تگ نکنید پست یا تاپیک غیر اخلاقی و فقط گزارش بزنید اینجوری خیلی بهتره
دقیقا متاسفانه نی نی یار ها هم نگاه میکنن کی اول تگ کرده طرف مقابلشو تعلیق می کنن دنبال دلیلش نیستن
والا تجربمو میگم نی نی یارا 90درصد طرف مقصر و ا نی ک. توهین کرده اول ر میگیرن برعکسه من تو یه تاپیک گفتم چقدر خوش شانس بعد یه عده ریختن سرم می نی یار منو بی دلیل 7روز تعلیغ کرد
جالبه یه عده هم فوحش های ناجور میدن هرچی تگ مسکین نی نی یار خوابه
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭