2777
2789

سلام خوشگلا

بچه ها من امروز خواب دیدم که داشتم پاهامو نگا میکردم و اگه موی زیر پوستی بود درمیاوردم که یهو یه قسمتی ک مورو دراوردم پشت بندش دیدم یچیز دیگه زده بیرون ک یذره کشیدم بیرون متوجه شدم سر کرمه

خلاصه با حالی زار و چندش و وحشت و درد ،و استرس اینکه کرمه بین انگشتام له نشه با ترس و اکراه شروع کردم کشیدن، هرررچقد میکشیدم این کرم تمومی نداشت انقد ک دراز بود، هم دردم میگرف موقع کشیدنش و هم گریم گرفته بود که چرا تموم نمیشه ،چرا انقد درازه و برام سوال بود که چرا باید تو بدنم کرم باشه و شدید وحشت کرده بودم

خلاصه انقد کشیدم کشیدم تا تموم شد و انداختمش یه سمت

و شروع کردم ب زدنش که بکشمش،ولی وقتی نصف میشد بر اثر ضربه، تیکه ای ک بلندتر بود سر در میاورد و دوباره سریع شروع میکرد ب فرار دوباره میزدمش نصف میشد و باز این نصفش سر در میاورد و فرار...

چندین بار این کار رو تکرار کردم تا بالاخره انقد کوچیک شد ک بالاخره نابود شد

خیلی از بعد بیداریم حس بدی دارم و همش فکرم مشغوله و یه حالیم

تروخدا هرکی تعبیر خواب بلده بگه

کسی ک خودش بلد باشه نه از گوگل نگا کنه

خیلی ممنونم

خوابای پاییزین دیگه،حامله نیستین؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان