2777
2789
عنوان

خواخر شوهرم مدام زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 36 پست
اخه واقعا یکی نیست بگه چراباید انقد کنه باشی ک اخرش بشه ناراحتی

براش اهمیتی نداره

یجور خودخواهه

هرکی بود یبار از خودش می‌پرسید اذیت نمیشن انقدر مزاحم میشم؟

اون عقل نداره ،شما چرا بهش اجازه میدید؟

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

براش اهمیتی ندارهیجور خودخواهههرکی بود یبار از خودش می‌پرسید اذیت نمیشن انقدر مزاحم میشم؟اون عقل ندا ...

من مدام میپیچونم

اما دیگه زشته فک کن روزی ۴ ،۵ بار زنگ میزنه از ترس اینکه مهمونی راه نندازه جواب نمیدم

کافیه ی بارو جواب بدم ی جوری باید برناما بچینه

جوابم نمیدم بهش برمیخوره

در هفته ۳ ،۴ روزو میپیچونم اخر ب زور ی چی جور میکنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدام میپیچونماما دیگه زشته فک کن روزی ۴ ،۵ بار زنگ میزنه از ترس اینکه مهمونی راه نندازه جواب نمید ...

کار اون زشته

آویزون و بی فکره 

هرکسی جات بود همینکار میکرد 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

کار اون زشتهآویزون و بی فکره هرکسی جات بود همینکار میکرد

❤️❤️

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حوصلشونو نداریم وگرنه بحث اینجا و اونجا نیستما کلا رفت و امد زیادو دوس نداریم

منم دوست ندارم رفت و امد زیاد رو.  گاهی وقتا هم خودم تعارف بیخود میزنم باعث رفت و امد میشم بعد به خودم فحش میدم. فعلا سعی می کنم تا جایی که می تونم جلوی رفت و امد اضافی  رو با کمترین ضررهای جانبی بگیرم 😂😂 ولی در نهایت اگه شوهرم ببینه من از رفت و امدی ناراحتم خودش کنسل میکنه 

منم دوست ندارم رفت و امد زیاد رو. گاهی وقتا هم خودم تعارف بیخود میزنم باعث رفت و امد میشم بعد به خو ...

شوهرمم کلافه میشه ولی زیادی زن و شوهر پیگیرن.میگم شوهرم حس و حال نداره گوشی رو قطع نکرده شوخرش زنگ میزنه ب شوهرم اینم تو رودربایسی میمونه

شوهرمم کلافه میشه ولی زیادی زن و شوهر پیگیرن.میگم شوهرم حس و حال نداره گوشی رو قطع نکرده شوخرش زنگ م ...

پس هیچ راهی نیست جز اینکه مستقیما بگی. فوقش ناراحت میشن که خب بشن چون تقصیر خودشونه