2777
2789
عنوان

اسم آرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 31 پست

قدیمیه ولی از مد نیوفتاده اسم دختر منم مهتاعه برای دهه ی پنجاست ولی خیلی یه دلم نشست و دوسش دارم اگه آرش به دلت نشسته بزار

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معنی اسم آرش هم روشنایی ماندگاره. اصلا معنیش هم درجه یکه

حسش هم خوبه اون ایمان به خدا و عشق به وطن که آرش کمانگیر  داشته  🥰

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی چی با اون.....😐🧐🧐🧐

دیگه هنر ما ایرانیاست واسه هر چیزی شعر میسازیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😂یاد اون کلیپه بود تو اینستا دوتا سگ با هم حرف میزدن افتادم

الان داشتم همونو می‌دیدم 😕😂

فرستادم برای دوستم که اسم نامزدش آرش هست هنوز ندیده 

وگرنه میاد منو‌به هشت روش سامورایی جر میده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان داشتم همونو می‌دیدم 😕😂فرستادم برای دوستم که اسم نامزدش آرش هست هنوز ندیده وگرنه میاد منو‌به ه ...

بامزه بود😂

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

بامزه بود😂

خیلی😂

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من کلا طرفدار اسم ساده با معنی و سنگینم . از این اسمای الکی آبکی که به بهانه جدید و نو بودن مد میشه ...

مرسي عزيزم از راهنماييت، منم نظرم دقيقا همينه، ولي خب بعضيا ميگن قديميه، مثل يكي از كاربرا كه گفت آرش اسم ٤٥ ساله هاست🙃