2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4770 بازدید | 169 پست
دقیقا الان ب من هم میگن دیگه برام مهم نیس بگن ناراحت نشو از حرفم اگر تنها بودم حتما ازش طلاق میگرفتم ...

الان فکر میکنی اگه پدر و مادرت نبودن راحت میدونستی طلاق بگیری یا به این فکر میکنی ۳ سال از عمرت رو پاش گذاشتی 

اما من میگم اگه بچه نداشتم طلاق میگرفتم. همیشه یه چیزی هست که مانع بشه .هر چه زودتر این دندون لق رو بکشی کمتر درد میکشی کمتر حسرت میخوری

دعاکن برام احساس میکنم توی سرم خالیه ازبس فکرمیکنم

دعا کردم برات  

انشالله به بهترین شکل مشکلاتت حل بشه

امیدوار باش به بزرگی خدا  و به قوی بودن خودت 

با قانون پیش برو و از هیچ چیزی و هیچ کسی نترس

و تحت هیچ شرایطی خودت یا داداش یا مادرت دهن به دهنش نشید و تحریکش نکنید  در سکوت کامل با این شخص و خونواده اش برید جلو

به داداشت هم بگو  جلوش ظاهر نشه وباهاش درگیر نشه

چون مشخصه شوهرت نرمال نیست و تعادل روانی نداره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/