2777
2789
عنوان

در جواب لطفتون مانا باید چی گفت⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 104 پست
من هر جا کم میارم یه زنده باشید میزنم تنگش😄😊

منم 🤣🤣 یک وقتها با خودم میگم خوب یعنی چی زنده باشید وقتی هست ! ولی همچنان پر قدرت  ادامه میدم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا لطفتون مانا یعنی چی

یعنی همیشه از این لطفا بکن و مانا و ماندنی باشه و همیشگی؟

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ای بابا این حرفای قلمبه سلمبه چیه آدم نمیتونه جواب بده🤣

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

من هر جا کم میارم یه زنده باشید میزنم تنگش😄😊

من گاهی انقد میگم زنده باشید ک خودم ب خودم میگم بابا بس کن دیگه😁یکم تنوع بده

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

برقرار باشید خوبه‌؟

نه نه نه

اصلش اینه برقرار باشی عزیییییییییییز

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اصلا لطفتون مانا یعنی چییعنی همیشه از این لطفا بکن و مانا و ماندنی باشه و همیشگی؟

والا منم نفهمیدم😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
2790
2778
2791
2779
2792