2789
عنوان

حسابداری

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
چه آفرینی!؟ ازدواج کردم که ریدم😅شوخی میکنم خوب آدم یه وقتا مجبوره انتخاب کنه🥹همسرمم نگفت نرو ولی ا ...

ازدواج هم جزو مسیر زندگی هست دیگه همش که کار کردن و درس خوندن نیست مهم اینه که یه رشته خیلی خوب رو خوندی به نحواحسن تموم کردی و تو این رشته کار کردی. همه ی زندگی که کار کردن نیست مهم اینه تواناییتو به خودت ثابت کردی دمت گرم دختر💙

نه زیاد، ببین مهمترین چیز تو این حرفه حس مسئولیت واقعی داشتنهیعنی چی؟یعنی جیب صاب شرکتو جیب خودت فرض ...

کلا تو هر کاری حس میکنم وقتی واقعا از جون و دل مایه بذاری موفقی نه فقط از سر باز کردن یک کار

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دخترم سه ساله هست عزیزم والا من تایم خوابش میتونم بخونم ده شب به بعد و هفت تا ده و یازده صبح

سه سال خوبه دیگه حداقل دغدغه مدرسه شو نداری، اگه علاقه داری الان شروع نکنی دخترت بره مدرسه که فک کنم سخت شه

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

ازدواج هم جزو مسیر زندگی هست دیگه همش که کار کردن و درس خوندن نیست مهم اینه که یه رشته خیلی خوب رو خ ...

بعله، اصن همین😌😌

با تچکر🤭

کلا تو هر کاری حس میکنم وقتی واقعا از جون و دل مایه بذاری موفقی نه فقط از سر باز کردن یک کار

دقیقا👌👌 فقططط همین رازشه🥲

بدم که نمیاد ولی لگاریتم و انتگرال و سینسوس و اینام داشتین؟

هع!!؟🙄🙄

این که گفتی یعنی چه!؟😐

شوخی کردم🙃 نه بابا ما ریاضی رو بیشتر از سینوس کسینوس نخوندیم🤭

دیگه اون سخت ترین مبحثش بود تا اونجا که یادمه😂

حسابداری برعکس اون چیزی که از اسمش به نظر میاد هیچ ربطی به ریاضی نداره غیر از ۴ عمل اصلی😂

فقط گفتم یه کم دقت میخواد و بس