2777
2789
عنوان

بیاین مهریه مو میخوام ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست منم مثل توجوگیر شد بخشید شوهرش بعد چند سال ک ازش خسته شد و کلی بهش خیانت کرد مثل توپ فوتبال پرت ...

اون شوهر که در هر شرایطی خیانت میکرد 

چه با مهریه چه بی مهریه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا باید دروغ بگم؟ طرفمو وقتی خوب میشناسم نزدیک هفت ساله باهمیم تازه هم عقد کردیم

دوستمم چند سالی با شوهرش بود پنج سال بعد ازدواجش دارن جدا میشن دختر بدون پشتوانس الان ... خریت نکن نمیدونی اینده چه خبره .. تو ک نمیخای بذاریش اجرا پس نبخشش هم 

۱۵ ساله ازدواج کردم دو تا بچه هم دارم شوهرم هم شکر خدا خوبه ، ولی آسمون به زمین بیاد من مهریه ام رو ...

دقیقا منم ۱۷ ساله ازدواج کردم 

امکان نداره مهریمو ببخشم 

چند وقت پیش شوهر خالم فوت شد و اگه مهریه خالم نبود کل زندگیو خانواده شوهرش میگرفتن ازش دور از جون همسر خودم و شما البته

چرا باید دروغ بگم؟ طرفمو وقتی خوب میشناسم نزدیک هفت ساله باهمیم تازه هم عقد کردیم

۷۰ سال هم آشنا باشین بازم نمی تونی بگی می شناسمش آدمیزاد چیز عجیب غریبی بچه به پدرمادرش که از خون هم هستن رحم نمی کنه 

شوهر من بیشتر داراییاشو کرده به نام من نزدیک ۴ ساله ازدواج کردیم چند سال هم دوست بودیم تا حالا به من تو نگفته نگفته بالا چشمت ابروعه باز حماقت تورو نمیکنم در صورتی میبخشم که کل حقو حقوقمو بهم ببخشه مثل حق طلاق و حضانت فرزند 

اگه یه روزی خدایی نکرده قبل تر از من فوت کنه پدر مادرش حق بچه منو میخورن و اموالی که به اسمش هست رو میکشن بالا ولی اگه مهریه باشه میذارم اجرا و حق بچمو خودمو میگیرم البته خدا نکنه ایشالا من زودتر از همسرم بمیرم