2777
2789
عنوان

عکس خودم و کسی که دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
بخدا نمیدونم خودش میدونه بگ بمیر میمیرم نمیدونم چرا بعد ی سال عوض شد حتی اسمشم تتو زدم 😐

وای دختر عقل نداری☹️اولین تجربه ات بوده؟؟؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر عقل نداری☹️اولین تجربه ات بوده؟؟؟

نه قبلا ۴سال با ی نفر بودم این دومیشه ولی ب راحتی ولش کردم با اینکه ایرانی بود متولد ۷۷چهرشم خ خوب نمیدونم چرا عاشقشم حتی میخواست بیاد ایران دوستش بهم گف سریع رفتم فرودگاه تا فقط ببینمش سوپرایز شد

نه قبلا ۴سال با ی نفر بودم این دومیشه ولی ب راحتی ولش کردم با اینکه ایرانی بود متولد ۷۷چهرشم خ خوب ن ...

الان تو باهاش دوستی ولی اون میخواد کات کنه؟بهانه اش چیه؟چندسالشه؟مردپخته ای هم بنظر میرسید 🤔

الان تو باهاش دوستی ولی اون میخواد کات کنه؟بهانه اش چیه؟چندسالشه؟مردپخته ای هم بنظر میرسید 🤔

متولد ۶۸ ی ماه کلا کات کردیم من رفتم فرودگاه دیدمش کلی با ذوق بغلم کرد بعدشم رف شهرشون وقت برگشت زنگ زد بیا فرودگاه ببینمت بعد برگشت بحرین 

بعد گف خیلی عاشقتم و فلان

کلا محو شد پیامامم حتی جواب نمیده 

نمیدونم واقعا چشه

ن محل میذاره ن چیزی امشب دختر داییم بهش گف فاطمه رو تو اب نمک نذار اگ واقعا نمیخوایش بگو 

متولد ۶۸ ی ماه کلا کات کردیم من رفتم فرودگاه دیدمش کلی با ذوق بغلم کرد بعدشم رف شهرشون وقت برگشت زنگ ...

من احساس میکنم تواون کشورش یه خبراییه سرش جایی گرمه،وگرنه تو یه دختر ایده آلی که هرپسری ازخداشه،حالا رفته اونجا سوسه میاد نمیدونم چرا،کاش مثلا کسی بود که ازاونور هم بهت آمارشو میداد