2777
2789
عنوان

خداروشکر

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 34 پست
چند شغله .هم ماشین باری دارم هم دامداری هم کشاورزی هم بولدوزر

موفق باشید الان این جوری شده با یه شغل امورات نمیگذره ولی زیاد هم درگیر کار نباشید یکم هم به خودتون فرصت زندگی کردن بدید 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
موفق باشید الان این جوری شده با یه شغل امورات نمیگذره ولی زیاد هم درگیر کار نباشید یکم هم به خودتون ...

نمیشه انگار تویه سراشیبی افتاده باشی و داری تند میری .نمیتونم بکشم کنار .خیلی سرم شلوغه از زندگی هیچی نفهمیدم ولی بازم خدارو شکر سالمم و آزارم به کسی نمیرسه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیشه انگار تویه سراشیبی افتاده باشی و داری تند میری .نمیتونم بکشم کنار .خیلی سرم شلوغه از زندگی هیچ ...

خداروشکر ولی بنظر من بسپار به مادر و خواهرت اونها گزینه مناسبت رو بهت معرفی میکنند و خوشبخت میشی🍃

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
خداروشکر ولی بنظر من بسپار به مادر و خواهرت اونها گزینه مناسبت رو بهت معرفی میکنند و خوشبخت میشی🍃

اون میگن مورد زیاده ولی نمیدونم چرت دستو دلم به ازدواج نمیره انگار از درون یکی نمیزاره

اون میگن مورد زیاده ولی نمیدونم چرت دستو دلم به ازدواج نمیره انگار از درون یکی نمیزاره

طبیعیه همه این جورین باید با اون کیس صحبت کنید تا به دلتون بشینه 

از خدا میخوام همه جون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشند🍃