2777
2789
عنوان

همسایه ی طبقه ی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 19 پست
فقط یه نمونه ش رو میگم.... پسر همسایه پایینی نمیره مدرسه هرروز صبح ساعت ۷ با جیغ و داد و هوار بیدارش ...

مال ماهم فقط میدوئه میکوبه داد میکشه... من نمیدونم مامان اش سرش نمیره؟... ببین من درک ات میکنم... من با پوست و خون ام درک ات میکنم... 

مال ماهم فقط میدوئه میکوبه داد میکشه... من نمیدونم مامان اش سرش نمیره؟... ببین من درک ات میکنم... من ...

باز برا شما بچه ست.... اینا پسرشون دبیرستانیه فکر کنم یا آخرای راهنمایی.... بعد دوسه نفر همشون باهم میدوئن......خیلی بی فرهنگن خیلیییییی......یه همسایه هم داریم صبح تا شب به همدیگه فحش زشت میدن..... یعنی از ترس اینا ما نمیتونیم مهمون دعوت کنیم خونمون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز برا شما بچه ست.... اینا پسرشون دبیرستانیه فکر کنم یا آخرای راهنمایی.... بعد دوسه نفر همشون باهم ...

خدا به داد همه مون برسه، فقط همینو میتونم بگم.... من که کم مونده سر به بیابون بذارم

نه عمدا این کار رو می کنند. صندلی رو بلند نمی کنند با صدای بدی می کشند روی زمین. چون چند بار تذکر دا ...

میدونین خیلی چیزا فرهنگ میخواد که متاسفانه یه سری ها ازش عاجزن...