2777
2789
ن ولی معمولا میخوریم توی طول روز

عزیزم در طول روز میخوریم چیه، ایشون واسه شب تولد نفری یه برش توی بشقاب میخواد بده قرار نیس ظرف بگیره بده مهمونا واسه کل روز با خودشون ببرن که 

😍

دقیقا منم برا ۲۰ نفر ۲ کیلو گرفتم زیاد اومد ، قنادی به من گفت نفری ۱۰۰ گرم حساب کن نهایت نفری ۱۵۰ گر ...

آره همونقد کافیه

فقط کیک که نیس، کنارش چیزای دیگه هم هست

تو تولدا با همون یه تیکه کوچیکم سیر کیک میشن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم در طول روز میخوریم چیه، ایشون واسه شب تولد نفری یه برش توی بشقاب میخواد بده قرار نیس ظرف بگیره ...

عزیزم پرسیدین گفتم

کلا معمولا مهمونا میخواد کیک هم زود تموم میشه

قرار نیس اندازه کنجشک بهشون کیک بدین

فروش لباس شیک و مجلسی با قیمت مناسب یه سر به تاپیکام بزنید🤍

عزیزم پرسیدین گفتمکلا معمولا مهمونا میخواد کیک هم زود تموم میشهقرار نیس اندازه کنجشک بهشون کیک بدین

خوب چرا نفری نیم کیلو کیک بدن به مهمونا😐 ما هر جا رفتیم تولد نفری یه برش دادن

😍