2777
2789

19 سالمه از 15 سالگی دوست مجازی داشتم البته دختر یکیشون پزشک بود یکی دیگش کنکور که الان هوشبری میخونه یکیش متاهل یکیش ژنتیک و ...

کلا رکورد دارم  

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

19 سالمه از 15 سالگی دوست مجازی داشتم البته دختر یکیشون پزشک بود یکی دیگش کنکور که الان هوشبری میخون ...

خوشبحالت به آرزوت رسیدی😭من اسکول رفیق ندارم دهنم سرویس 😐😂

داستان

خوشبحالت به آرزوت رسیدی😭من اسکول رفیق ندارم دهنم سرویس 😐😂

نه بابا واسم ارزو نبود ولی الان کلی پشیمونم میتونستم وقتمو صرف چیزای بهتری کنم ، از من به تو نصیحت رفیقای واقعی الان کم پیدا میشن تو دنیای واقعی بعد تو مجازی که پره ادمه مریضه که دیگه اصلا باید خیلی خوش شانس باشی بتونی ادم خوب پیدا کنی ببین من خوش شانس بودم همشون ادمای خوبی بودن ولی بازم وقتم الکی رفتش و پشیمونم بنظرم دنبال رفیق مجازی نگرد وقتتو هدر نده

نه بابا واسم ارزو نبود ولی الان کلی پشیمونم میتونستم وقتمو صرف چیزای بهتری کنم ، از من به تو نصیحت ر ...

عزیز دلم من همش تو خونه ام خیلی تنهام اگه با گوشی مجازی خودمو سرگرم نکنم افسردع میشم🥺💔

داستان

عه خب پس دیگه کلن نخند دندون های قشنگت ک مثل سنگ دستشویی خراب میشه😆😐

خرجشو که تو‌ نمیدی نگران دندونای خودت باش انقضاشون تموم نشههه😂

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
عزیز دلم من همش تو خونه ام خیلی تنهام اگه با گوشی مجازی خودمو سرگرم نکنم افسردع میشم🥺💔

اگه تلگرام داری تو گپای دوستانه چت کن کلی دوست پیدا میکنی اگه خواستی میتونم بهت لینک بدم