2777
2789
عنوان

دختر بور

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 31 پست
خوب اینطوری بهتراز اینه که بعدا که پولدار شدن یدفعه دنبال چیزی که می خوان بگردن و زن شون رو ول کنن

نچ کسی ک معیار اصلیش بور یا برنزه بعد ها هم تغیر میکنه میزنه ب چش و ابرو مشکی کلا زندگیو دایی اسی ب بازی گرفته مگ عروسک میخواد بخره ببین مثلا من میگم همسرم باید مرد زندگی باشه و کاری و خوش اخلاق چهره اش هم معقول باشه ولی نمیام بگم که چش آبی یا مشکی یا. فلان یه پسر بالغ هم دنبال دختریه ک نجیب و دانا و خونواده دار باشه و با قیافه معقول ک به قول معروف بشه یه جا درش آورد ن این ک بگه من باربی بلوند میخوام ک حالا غین وسطا نجیب و خوبم باشع

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

لامصب با پول چه کارا ک نمیشه کرد 💔🤕حالا اگ بی پول بود میگف همین ک نجیب باشه بسه ولی بسته ب جیبشون ...

ن بابا . پسرا پررو تر از این حرفان جیبشون خالی هم باشه از معیار هاشون دست نمیکشن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید