2777
2789
عنوان

کسی بچه اشو گفتاردرمانی برده

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست
میشه آدرسشو ب من بدی عزیزدختر من ۲ سال و ۶ ماهشه کلمه هارو ک همرو ناقص میگه.مثلا لاکو میگه ک.گوشیو م ...

اره ببرش نزار دیر بشه پسر من ۵ سالش بود مسخرش میکردن بزرگترها هی اذیتش میکردم بگو فلان چیز نمیتونست بگه می‌خندیدن بهش اذیت میشد نزار به اونجا برسه

من شمارشو میدم بهت زنگ بزن آدرسش و بگیر دکتر مریم یعقوبی تو گوگل هم بزنی نظرات میاد بالا

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
بله ما دوسالگی تا چهار سالگی گفتاردرمانی میبردیمسال اول تونست حرف بزنه قبلش بلد مبود امابعدش بخاطرلک ...

شما چون حرف نمیزد بردین گفتاردرمانی؟؟؟؟ همکاری میکرد؟

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی نبرم؟آخه خیلی ناقصه کلماتش.مثلا انگورو میگه اَن.نارنگیو میگه نا.ولی خوب کلمه های ی بخشیو میگه مث ...

نه عزیزم مشکلی نداره پسر من اصلا چیزی نمیگه منظورشو میرسونه ولی حرف نمیرنه

اره ببرش نزار دیر بشه پسر من ۵ سالش بود مسخرش میکردن بزرگترها هی اذیتش میکردم بگو فلان چیز نمیتونست ...

پسرت می‌شست ک باهاش کار کنن.دختر من خیلی شیطونه نمیدونم ی جت بند بشه یا ن.بی زحمت شمارشو بذار برام قربون دستت

میشه آدرسشو ب من بدی عزیزدختر من ۲ سال و ۶ ماهشه کلمه هارو ک همرو ناقص میگه.مثلا لاکو میگه ک.گوشیو م ...

‏‪0903 777 1711‬‏

شماره منشیش

پسرت می‌شست ک باهاش کار کنن.دختر من خیلی شیطونه نمیدونم ی جت بند بشه یا ن.بی زحمت شمارشو بذار برام ق ...

ببین اره انقد اسباب بازی داشت و اتاقش قشنگ بود حتما باهاش راه میاد خیلی دکتر با حوصله این

یه بچه‌ی اتیسمی مثل بلبل حرف میزد می‌گفت بدون گفتن یه کلمه این بچه رو آوردن اینجا

پسر من تو یه جلسه معجزه شد هرکاری میکردم ر رو یاد نمی‌گرفت

من الان دخترم 3 سال 5 ماهشه کلمات میگه ولی همه کلمات نمیگه جمله بندی خیلی کم میگه  میبرمش گفتار درمانی بهتر شده حرف زدنش هی باهاش کار میکنن بیمارستان کودکان دولتی  میبرمش رایگانه برام

ببین اره انقد اسباب بازی داشت و اتاقش قشنگ بود حتما باهاش راه میاد خیلی دکتر با حوصله اینیه بچه‌ی ات ...

شرمنده زیاد ریپلی کردمت.میگم زدم گوگل یکی اومد ک مطبش پاسدارانه.درسته همینه؟

ببین اره انقد اسباب بازی داشت و اتاقش قشنگ بود حتما باهاش راه میاد خیلی دکتر با حوصله اینیه بچه‌ی ات ...

خدا کنه معحزه بشه پسر منم حذف بزنه میرم تو حرم امام رضا شیرینی پخش میکنم