2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن روز پیش دوستم عکس یه مدل فرستاد گف شبیه اینی من گفتم آره شاید بینی مو عمل کنم گف نه آرایش کنی کپی ...

منم بینیمو عمل کنم دقیقا لبو چونه و چشمام کپ اینه(البته چشام رنگی نیس)

من تا قبل از نامزد سابقم حس بدی ب خودم نداشتماون خیلی تخریبم میکردالان همش احساس زشتی دارمخیلی حساس ...

عزیزم اعتماد ب نفس داشته باش یعنی چی که تخریبت میکرد نباید ب هیچکی اجازه بدی راجع ب زیبایی ها و زشتی هات حرف بزنه تو همینی خدا تورو اینجوری خلق کرده باید خودتو دوست داشته باشی 

اگه خودت ب خودت ارزش قائل بشی و خودتو دوست داشته باشی اونوقت میبینی بقیه چقد‌ رفتارشون باهات عوض میشه 

من اینو خودم امتحان کردم رو شوهرم و خیلی جواب داد الان فقط ازم تعریف میکنه حتی موقع هایی که خودم از خودم بد میگم ناراحت میشه و دوباره تعریف میکنه

خدا بداند کافیست❤️
منم بینیمو عمل کنم دقیقا لبو چونه و چشمام کپ اینه(البته چشام رنگی نیس)

پس شبیه همیم😅

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عه من قبلا دیده بودمت😍واقعا زیبایی شماالان اونی ک عکس پروفایلت هست هم شمایی یا اون یکی صاحب کاربریه

مرسی عزیزم 🫠🤍

ایشون ازم بزرگتره و اون یکی صاحب کاربریه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت