یه ساعت پیش بچم از بالای مبل با سر اومد رو سرامیک 😢هنوز توشک زلزله بودم اینم شد قوز بالا قوز از عذاب وجدان خوابم نمیبره😕
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
دست وپام میلرزه هنوز خدا رحم کرد چیزی نشده وازون مهمتر شوهرم شیفته وگرنه خونم گردن خودم بود😧
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
آخه سرم تو گوشی بود این بی مسئولیتی عذری نداره حالا از صبح تا 1شب دست به گوشی نمیبرما😆ممنون از دلداریت عزیزم