2777
2789
حالا راستش خونه.بیرون وحشتناک سرده اگه زلزله مارو نکشه سردی هوا مارو کشته.

كرمانشاهي؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زمین شد دو نصف

جدی😲 پس خیلی شدید بوده الان شنیدم تو تاپیک بغلی میگه چند تا کشته داده و چند تا خونه خراب شده و برقا رفته

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
وایی عزیزم خیلی ناراحت شدم واست انشالله خدا خودش به شما وهمه بنده گانش رحم کنه😔

آره .خیلی ناجور بود خیلی تاحالا اینقدر واضح زلزله حس نکردم.وایییی کاملا زمین تکون میخورد نمیدونم چطور بگم.

خونه بابام و پدرشوهرم تخریب شده شهرما کلی تلفات مالی و جانی داشته دلم بهاین خوشه خانواده ام سالمن ولی اونایی که عزیزاشونو از دست دادن واقعا حالم بده😢😢😢😢

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
بله فعلا 30نفر کشته شده

اين تلفات واسه زلزله جديه يا همونكه ساعت نه اومد؟؟

تروخدا قلبم الان مياد تو دهنم

خيلي سرده كرمانشاه؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
آره .خیلی ناجور بود خیلی تاحالا اینقدر واضح زلزله حس نکردم.وایییی کاملا زمین تکون میخورد نمیدونم چطو ...

دوستم ناراحت نباش انشالله که دیگه تموم شده  .اما خوابیدی هشیار باشی 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها بجای تاپیک زلزله زدن راهنمایی کنید که موقع زلزله کجا باید پناه گرفت واسه اونایی که طبقه سه به بالا هستن و واقعا هولناکه براشون زلزله 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍