2777
2789

صبح به شوهرم گفتم بهشون زنگ بزنه دعوتشون کنه 

شوهرم که زنگ زد مامانش،مامانش های بهونه آورد که من خونه کسی نمی‌رم خیلی وقته تا پدرشوهرم گوشی رو گرفت و گفت باشه میایم اینم بگم یه ساله که خونمون نیومدن حتی عید.

منم شروع کردم مرتب کردن خونه و خرید و پخت پز با بچه کوچیک.ساعت۶ونیم شد من غذام آماده بود چایی هم گذاشته بودم شوهرم زنگ زد که پیگیری کنه که چرا نیومدن که باز مادرشوهرم بهونه گرفت یه بار گفت دختراش امتحان دارن که شوهرم گفت فردا جمعس باز گفت همسایه دوره قرآن داره باید برم که شوهرم گفت هیچ‌کس ۸شب دوره نمیزاره باز گفت پاهام درد می‌کنه که شوهرم عصبی شد و خداحافظی کرد 

دوباره مادرشوهرم زنگ زد شوهرمم گفت من هروقت میام خونت هربار خونه یکی از دختراتی الان که دعوتت کردم ناز می‌کنی یه ساله خونم نیومدی عیدم نیومدی الآنم نیا 

حالا هم ماموندیم و کلی غذا که برای ۱۲نفر پخته شده بود(مادرشوهرم۵تا بچه مجرد داره خواهرشوهرمم قرار بود بیاد که چون مامانش نیومد اونم نیومد)

از این اعصابم خورد شده که مادرشوهرمو خواهرشوهرم زنگ نزدم ازم عذرخواهی کنن این به کنار شوهرمم از معذرت خواهی نکرد اون که دید چقدر ناراحت و عصبی شدم و چیزی نگفتم بهش 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم پیش اومده بعد از چندباری خاستن بیان منم بهونه اوردم 

فردا برا نهار خونواده خودتو صدا کنو با دل خوش نوش جون کنین

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

تجربه شد دیگه دعوتشون نکنی خواستن بیان هم بگو کاز دارم نیستم 

در عوض واسه چند روز ناهار شام داری برو حالشو ببر 😁

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیگه دعوت نکنشون

اره دیگه عمرن

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
تو این یکسال شما خونه اونا میرفتین

چرا هر هفته