2777
2789

😭😭😭اولش بگم بخدا من خیلی این بچه رو دوس دارم مثل بچه ی خودم با اینکه مجردم ولی خیلی خیلی دوسش دارم

پارتنر من یه دختر ۷ ساله داره دیشب خیلی خیلی بد باهم دعوامون شد کلی بهم فحش داد حتی کلی تحقیر کرد سر اینکه ما خیلی مشکلات داریم گفت همینکه هست باید قبولش کنی حتی نگفت که دزسشون میکنمم

یبار سر دعواهامون من حالم خیلی بد شد بابام نشسته بود بالای سرم گریه میکرد کمکم میکرد بلندشم

دیشب وقتی همینجوری داشت تهدید میکرد 

من دلم خیلی شکست بلند بلند زدم زیر گریه بخدا حتی از قصدم نبود گفتم امیدوارم یه روزی به وضع بابای من برسی که بشینی بالای سرت بچت گریه کنی تا بهوش بیاد بتونه بلندشه

الان حال دخترش امشب بد شده بردش بیمارستان الان

خیلی حالم بده من خیلی دوسش دارم بچه رو الان تقصیرمنه به نظرتون؟؟ وقتی اومد چی بهش بگم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرینت گرفت

ای خدا به اون بچه کوچیک چه ربطی داشت چرا نفرین کردی دختر

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

نه اگر کاری کرده پدرت بالا سرت گریه کنه کارمای کار خودشو دیدهبعدم چ ادم بدیه

ادم بدی نیست خیلی پرخاشگره الان مطمعنم بیاد دعوا راه میندازه میگه تقصیر توعه دخترم اینطوری شد

بخدا حتی از ته دلم نبود😭😭😭😭چیکارکنم الان

البته شایدم بحث نفرین و اینا نباشه شاید پارتنرت داره تقاص کارای بدشو پس میده

تو گذشته بلا ملا سرت آورده بود؟

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

@فاقد_نام_مستعار سلام عزیزم شما روانشناسین میشه این تاپیک من و تاپیکای قبلیمو بخونید اگه میشه و به ...

می تونه از دل شکسته شما و بابات هم باشه 

چون قلب شکسته والدین هم بد آدم رو زمین می زنه 

مثل یک نفر می گفت عشقم نابودم کرد ولی من دلم واسه عشقم سوخت به والدینم نگفتم که آه والدینم نگیرتش 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ادم بدی نیست خیلی پرخاشگره الان مطمعنم بیاد دعوا راه میندازه میگه تقصیر توعه دخترم اینطوری شد

همسرته؟

بگو با دختر مردم درست رفتار کن که خدا سرت نیاره

اگر همسرت نیس با ی ادمی که بچه داره در ارتباط نباش