2777
2789
اخه چه ترسی دارن این زبون بسته ها اونایی که گاز میگیرن نژاد دارن مخصوص نگهبانی هستن نه این ولگردای خ ...

من هم میترسم

چه کار کنیم؟موقعِ ترس به خودم بگم نترس نترس،از ادما بترس؟

چه حرفایی میزنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چه ترسی دارن این زبون بسته ها اونایی که گاز میگیرن نژاد دارن مخصوص نگهبانی هستن نه این ولگردای خ ...

تورو خدا این چه شعاریه یاد گرفتین خوبه خبراش میاد هرروز یکی رو گاز میگیرن تو کوچه خیابون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

معلومه هنوز سگ ولگرد وحشی ندیدی گلم. تو شمال همین سگ های به ظاهر بی آزار یهو به یه دختر بچه حمله کردن تیکه پاره کردن بدبختو

من هم میترسمچه کار کنیم؟موقعِ ترس به خودم بگم نترس نترس،از ادما بترس؟چه حرفایی میزنید

واقعا سگ وحشتناڪہ من حتے ازاین خونگےها هم وحشت دارم.. راحت توپارڪ قدم مےزنن نمےدونن شایدبچہ مردم بترسہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

من سگ ولگرد دنبالم کرده یکبار

حتی متوجه حضور سگ هم نشده بودم که بخوام نگاش کنم چه برسه اذیت

ولی سگ واقعا با عاطفه اس من خیلی دوست دارم

یکبار بچه بودم یادمه تو راه مدرسه داشتم میخوندم خیلی سال پیش فکر کنم ۳۰ سالی میشه 

یک سگ بزرگ یکدفعه سرش رو از زیر دستم رد کرد یعنی جلوی کتاب قرار گرفت سرش بدنش پشت

و زل زده بود بهم خیلی ترسیده بودم صورتم رو گاز بگیره ولی هیچکار نمیکرد بعد سرشو مالید به ساعدم

هیجوثت یادم نمیره نمیدونم چرا اینکار رو کرد فکر کنم سگ گله بود 😍

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

واقعا سگ وحشتناڪہ من حتے ازاین خونگےها هم وحشت دارم.. راحت توپارڪ قدم مےزنن نمےدونن شایدبچہ مردم بتر ...

من از کوچولوها نمیترسم،خیلی بامزن،اما از بزرگا میترسم

منم خیلی‌میترسم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من هم میترسمچه کار کنیم؟موقعِ ترس به خودم بگم نترس نترس،از ادما بترس؟چه حرفایی میزنید

دمتون گرم خیلی خندیدم😂😂😂

نه من یه نکته بگم راجب سگای وحشی وقتی ازشون بترسی درجا میگیرنت کافیه یک قدم رو به عقب بری بخای فرار کنی گرفتمت من سگ عشایر بختیاری که شاید یک مترو نیم ارتفاع داشت اومد سمتم همونجا ثابت وایستادم بی حرکت و فقط اخم میکردم بهش شاید خنده دار باشه ولی حتی اخم هم که کنی متوجه میشن خلاصه سنگی هم کنار دستم نبود ولی الکی دست بردم سمت زمین مثلا سنگ گرفتم حالت پرتاپ بهش انجام دادم کمی دور شد دیگه نزدیک10دیقه همونجا وایستادم تا کم کم پارس کردنشو قطع کرد رفت سمت چادراشون

سگ همه مدلش گاز می گیره چون که حیوونه و غریزه اش گاز گرفتنه حالا شاید ده بار گاز نگیره ولی یهو یه بار قاطی می کنه

الان فاز حمایت از حیوانات هم برندارین برای من 

منظورم این نیست که باید بهشون نامهربونی کرد اما ترس دارن واقعا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من سگ ولگرد دنبالم کرده یکبارحتی متوجه حضور سگ هم نشده بودم که بخوام نگاش کنم چه برسه اذیتولی سگ واق ...

آره خیلی با وفا هستن ولی بعضیاشون هار هستن اگه میان سمت نترسی و ثابت وایسی نمیگیرنت میرن